FOTO România s-a calificat în finala Eurovision

13 mai, 2011
pb 003 jpeg

Aseară a avut loc cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2011. România a intrat în concurs a 14-a şi a fost cea de-a doua ţară care a primit cu entuziasm anunţul că s-a calificat pentru finala de sâmbătă seară, de la Düsseldorf.

Aseară a avut loc cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2011. România a intrat în concurs a 14-a şi a fost cea de-a doua ţară care a primit cu entuziasm anunţul că s-a calificat pentru finala de sâmbătă seară, de la Düsseldorf.

Reprezentanta României, trupa Hotel FM a intrat în concurs cu piesa „Change“ în cea de-a doua semifinală de pe poziţia a 14-a, alături de concurenţii Bosniei şi Herţegovinei, Austriei, Olandei, Belgiei, Slovaciei, Ucrainei, Moldovei, Suediei, Ciprului, Bulgariei, Macedoniei, Israelului, Sloveniei, Estoniei, Belarusului, Letoniei, Danemarcei şi Irlandei.

Ea a fost cea de-a doua nominalizată pentru finala de sâmbătă seara unde, laolaltă cu reprezentanţii Bosniei şi Herţegovinei, Austriei, Ucrainei, Republicii Moldova (Zdob şi Zdub - „So Lucky“), Suediei, Sloveniei, Estoniei, Danemarcei şi Irlandei.

image

Punctajul obţinut de trupa Hotel FM, formată din David Bryan, Gabriel Băruţă şi Alex Szuz, va fi făcut public abia după finală, pentru ca votul publicului să nu fie influenţat. Notele sunt obţinute 50% pe baza deciziei juriului format din experţi şi 50% pe baza televotului.

Primele zece ţări calificate după prima semifinală sunt Ungaria, Serbia, Rusia, Lituania, Georgia, Azerbaijan, Grecia, Elveţia, Finlanda şi Islanda.

Italia, Marea Britanie, Franţa, Spania şi Germania sunt calificate direct în finală.

Urmăreşte şi tu aici prestaţia celor de la Hotel FM la cea de-a doua semifinală:

Şi moldovenii de la "Zdob şi Zdup" au reuşit să convingă publicul Eurovisionului să-i voteze în finala de sâmbătă. Ei au făcut un adevărat show pe scena de la Dusseldorf Arena.

Showul a fost difuzat în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional şi comentat de Liana Stanciu şi Bogdan Pavlică. Marea finală a Eurovisionului va fi transmisă mâine, pe aceleaşi posturi, de la ora 22.00. România va intra în concurs de pe poziţia a 17-a, potrivit tragerii la sorţi.

Foto: www.eurovision.tvRecente pe Ok! Magazine

eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca