FOTO Vedetele s-au relaxat la cel mai distins eveniment ecvestru, Karpathia Horse Show

3 octombrie, 2018
2 irina mohora la karpathia horse show 2018 2 jpg jpeg

Au fost trei zile de competiţie, aventură şi dischis pe Domeniul Cantacuzino de la Floreşti, de care s-au bucurat şi vedetele, unele dintre ele venite împreună cu copiii lor.

Cea de-a cincea ediţie Karpatia Horse Show s-a desfăşura între 28 şi 30 septembrie pe spectaculosul Domeniu Cantacuzino din Floreşti, îmbinând ca în fiecare an măreţia patrimoniului cultural architectural cu eleganţa sportului ecvestru care îşi găseşte cadrul ideal în parcul de 120 hectare, creat pentru vânătoare şi călărie.

Timp de trei zile, au avut loc două concursuri internaţional de nivel 3*: Concurs Complet Internaţional 3* (CCI 3*) şi Concurs Internaţional de Atelaje cu doi cai 3* (CAI 3*), dar şi competiţii de working equitation, show-uri de dresură şi alte activităţi menite să competeze o atmosfera vibrantă: plimbări pe jos sau cu bicicleta, plimbări de agrement cu cai şi ponei, tiroliană, bungee-jumping, tir cu arcul, o paradă a eleganţei cu ţinute retro, o expoziţie de maşini luxoase Morgan, o prezentare a celor mai frumoase exemplare ale diferitelor rase de ogari şi o zonă artizanală amplă (cu obiecte hand-made, realizate din piele, materiale ecologice, ţesături, precum şi pălării elegante sau cosmetic pentru bărbaţi, dar şi o zona de grooming).

Spaţiul VIP - care a fost extins pentru a găzdui spectatori, parteneri şi evenimente private - a primit şi vizita câtorva vedete din showbizul autohton, precum Andreea Berecleanu, Dana Sota şi mămicile Irina Mohora şi Eli Roman, sosite la eveniment împreună cu fiii lor. Dacă doamnele s-au bucurat de spectacolul din arenă şi de zona de shopping, copiii au fost mai atraşi de ponei şi de spaţiul de joacă destinat lor.Recente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}