FOTO&VIDEO Casa Arethei Franklin a fost scoasă la vânzare

4 noiembrie, 2018
7 gettyimages 526633700 jpg jpeg

Vila din Detroit a regretatei artiste, decedate pe 16 august, la vârsta de 76 de ani, îşi aşteaptă noul proprietar.

Este vorba despre o clădire în stil colonial, cu o suprafaţă de 385 de metri pătraţi, cu cinci dormitoare, şapte băi, teren de tenis şi piscină. Situată în Bloomfield Hills, o suburbie bogată a oraşului american Detroit, casa mai este dotată cu un garaj care poate adăposti trei maşini, dar şi o saună şi o piscină.

Aretha Franklin, care a murit în urma unui cancer pancreatic, fără să fi lăsat în urmă un testament, deţinea mai multe proprietăţi imobiliare în zona oraşului Detroit, estimate de specialişti la minimum 2 milioane de dolari. Cei patru copii ai săi aşteaptă acum împărţirea averii, administrator fiind numită una dintre nepoatele sale.

Aceasta nu este singura proprietate scoasă la vânzare de urmaşii ei. Alte două case din Highland Park au fost şi ele listate pe pagina unei firme de imobiliare.

Foto: Realtor.comRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG