FOTO&VIDEO Dana Nălbaru a împlinit 42 de ani. Uite cum a petrecut în Corfu

24 octombrie, 2018
1 dana nalbaru si dragos bucur in corfu 2018 jpg jpeg

Fosta solista de la Hi-Q a ţinut să-şi sărbătorească ziua de naştere cu toată familia în acelaşi loc în care petrece de 9 ani încoace. Uite cum a fost.

Soţii Dana Nălbaru (42) şi Dragoş Bucur (41), împreună cu copiii lor, şi-au făcut bagajele şi au plecat în Corfu. Da, aţi citit bine! Chiar dacă nu mai e soare şi nicidecum vreme de plajă, cei doi adoră această frumoasă insulă grecească şi preferă s-o viziteze în extrasezon, când se pot bucura în voie de natură şi relaxare. Iar cei doi soţi fac asta de 9 ani încoace şi nu oricum şi oricând, ci în jurul datei de 23 octombrie, atunci când Dana îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

Anul acesta au continuat această tradiţie de familie şi, cu mic, cu mare, au petrecut din nou în Corfu, în ciuda vremii prea puţin prietenoase.

"Am petrecut ziua în care am împlinit 42 de ani exact aşa cum mi-am dorit: cu familia mea şi în locul în care venim de 9 ani. Am mâncat mult dulce şi copiii au adormit liniştiţi. Am primit multe mesaje şi gânduri bune şi vreau să vă mulţumesc pentru ele. Pentru mine aceşti ani n-au trecut degeaba. Sunt fericită. Vă întorc tuturor celor care v-aţi gândit azi la mine toate urările de bine şi vă doresc să fiţi la fel de fericiţi", ne-a transmis Dana Nălbaru, via Facebook.

În fotografiile realizate în această vacanţă vedem şi că Sofia, fiica cea mare a celor doi artişti, a crescut mare şi frumoasă, dar îi vedem şi pe mezinul Kadri (3), la fel de blond ca mama lui, şi pe Roxana (6), fetiţa cu cârlionţi intrată anul trecut în familia lor pe cât de atipică, pe atât de interesantă şi valoroasă.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg