FOTO&VIDEO Fiul Romaniţei Iovan şi-a testat maşina experimentală pe lacuri îngheţate

9 martie, 2023

Creatoarea de modă e mândră de fiul său, care îşi croieşte drum în inventică şi automobilism.

Albert Iovan, fiul Romanitei Iovan, a testat o masina electrica pe lacurile inghetate din Laponia   pagina personala (1) jpg

Ştim deja că Albert Iovan, talentatul şi ambiţiosul fiu al Romaniţei Iovan şi al regretatului pilot de aeronave Adrian Iovan, este pasionat de motoare şi de cursele de off-road. Ba chiar, la vârsta de doar 16 ani, adolescentul se poate lăuda cu o serie de trofee obţinute la campionatele naţionale de automobilism, cu un premiu câştigat la Gala Campionilor 2022 din partea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi face parte dintr-o echipă de tineri inovatori, constructori de perspectivă, care proiectează şi testează motoare de nouă generaţie. Chiar de curând a înregistrat o nouă performanță, viitorul fiului lui Adrian Iovan anunţându-se a fi unul grandios.

E vorba despre realizarea unui prototip de maşină electrică, la care Albert Iovan a lucrat în ultimele luni împreună cu colegii săi de la British School of Bucharest. „La unul dintre cluburi, unde a început să meargă, în cadrul Inovation Cup, a construit o mașină electrică, cu alți copii. Mașina a fost testată de Titi Aur", spunea mândră Romaniţa Iovan la finalul anului trecut, în exclusivitate pentru Playtech.ro. "Maşina a fost nominalizată să participe la un eveniment foarte interesant, la anul, în luna februarie, în Finlanda, și va fi testată pe lacurile înghețate din Laponia", anunţa ea încă de atunci planurile echipei de tineri inovatori.

"Faptul că e pilot de raliu, dar în același timp e pasionat de tot de înseamnă design, inginerie și realizarea unei mașini, înseamnă că el deja își alege drumul", a mai spus Romanița Iovan.

Şi, într-adevăr, zilele acestea, Albert Iovan şi colegii săi au mers în Finlanda, unde şi-au testat maşina experimentală pe lacuri îngheţate din Laponia. O experienţă inedită şi cu atât mai specială cu cât vorbim despre nişte tineri inventatori, adolescenţi preocupaţi de un domeniu complicat şi competitiv, care pun umărul la construirea viitorului, începând chiar de azi.

FOTO: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg