FOTO&VIDEO Raluca Bădulescu e mai slabă ca oricând! Look-ul ei din deschiderea noului sezon "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost impresionant

9 septembrie, 2021
1 raluca badulescu tot mai slaba bravo ai stil celebrities 1 jpg jpeg

De când se ştie, "Regina" şi-a dorit să aibă silueta unui manechin. Iar acum, chiar i-a reuşit!

Nu mai e vorba doar despre operaţia de gastric sleeve, care a ajutat-o, în 2013, să scape de un număr impresionant de kilograme, iniţial 50, apoi alte 20 de kilograme. Nu mai e vorba nici de problemele de sănătate, care au făcut-o să ia această decizie de a-şi îndepărta 70% din stomac. Acum este vorba despre cum se simte şi cum arată ca femeie. Despre hainele ei preferate şi felul în care se aşază pe ea. 

Căci Raluca Bădulescu, cu toate eforturile sale, a avut o sincopă în greutate la finalul sezonului trecut al emisiunii "Bravo, ai stil! Celbrities", când scăpase din nou lucrurile de sub control.

13 raluca badulescu s a ingrasat in 2020 3 jpg jpeg

Dar iată că, după o vară cu petreceri la Ibiza şi lansarea unei noi colecţii împreună cu designerul Alexandru Raicu, Raluca Bădulescu a revenit la dimensiunile post-operaţie, ba chiar arată mai bine ca oricând.

Citeşte şi:

Mai ştii cum arăta Raluca Bădulescu înainte de operaţia la stomac? FOTO

Şi pentru că se simte bine în pielea ei şi vrea să se mândrească cu rezultatul eforturilor sale, jurata de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a defilat în cea mai sexy ţinută în deschiderea noului sezon, alegând să-şi pună în valoare picioarele incredibile. 

        View this post on Instagram                       A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

View this post on Instagram

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Kilogramele pierdute în ultimul an se datorează revenirii la meniul impus de medicul Copăescu, care a operat-o, şi care a dat roade şi prima dată. Practic, mănâncă aproape orice, dar în cantităţi infime.

”Eu aşa fac şi mănânc orice, dar în cantităţi mici. Ideea e să nu măreşti cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu ţin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc şi fast-food din când în când. Poţi lua o gură dintr-o porţie de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculiţe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculiţe. Seara poţi mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă”, spune Raluca Bădulescu, care etalează o siluetă tot mai filiformă.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp