Fotograful român al vedetelor de la Hollywood, Edward Aninaru, dă lecţii de fotografie oricui!

10 septembrie, 2015
celine jpeg

Edward Aninaru, fotograful român de la Hollywood, organizează workshop-ul de fotografie #EpicPictures pe 10 şi 11 octombrie la Bucureşti. “Ştiţi replica celebră din Filantropica - Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană? În fotografie lucrurile sunt cam la fel. O imagine care te ajută să spui o poveste şi care îţi lasă imaginaţia să zburde liberă are mult mai multe şanse să aibă un impact puternic asupra privitorului”, este de părere Edward Aninaru, cel care prin fotografiile sale a spus poveştile unora dintre numele celebre de la Hollywood, printre care Celine Dion, Ne-Yo, Jay Sean, John Newman, James Goldstein, dar şi Inna, Alexandra Stan, Catrinel Menghia şi Mădălina Ghenea.

image

După succesul pe care l-au avut workshop-urile sale anul trecut, workshopul #EpicPictures, care se va desfăşura pe 10 şi 11 octombrie la Bucureşti îi va învăţa pe pasionaţii artei fotografice să construiască poveşti prin imaginile pe care le vor surprinde cu aparatul de fotografiat. De la conceptul care va mixa elemente puternice, glam, fashion, edgy şi sexy, până la aranjarea decorului şi a luminilor, pregătirea modelelor, realizarea, alegerea şi post-procesarea fotografiilor, toate etapele necesare unui rezultat fotografic narativ vor fi detaliate, direcţionate şi executate de fiecare participant la curs alături de fotograful Edward Aninaru.

image

Pe 10 octombrie, în prima zi a workshop-ului, care va fi organizat într-o locaţie de poveste  din apropierea Bucureştiului, participanţii vor afla cum trebuie să-şi aşeze luminile şi să pregătească set-up-ul şi modelele, astfel încât fotografiile realizate de ei să aibă un impact emoţional cât mai puternic şi o poveste care să impresioneze publicul.

image

Pe 11 octombrie, în cea de-a doua zi a workshop-ului, participanţii vor afla de la Edward Aninaru noţiuni de teorie foto, dar şi sfaturi pentru alegerea fotografiilor potrivite pentru portofoliu. Fotografiile realizate de cursanţi în prima zi a workshop-ului vor fi postprocesate sub îndrumarea fotografului vedetelor de la Hollywood, alături de care se va face şi analiza finală a imaginilor.

image

Workshop-ul #EpicPictures se va desfăşura pe 10 şi 11 octombrie, între orele 10.00 – 18.00, numărul de locuri disponibile este de 20, iar cursanţii ar trebui să aiba minime cunoştinţe de fotografie, să-şi aducă la workshop camera foto împreună cu lentilele preferate şi laptop cu o versiune de Photoshop CS6 sau CC instalată. Detaliile despre eveniment se pot gasi şi pe http://edwardaninaru.com/.Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG