FOTO/VIDEO Atunci şi acum: David Bisbal, spaniolul care le-a cucerit pe românce

19 martie, 2015
11054357 10153179707381738 5365059342591909156 n jpeg

A facut înconjorul lumii cu piese precum „Bulería“ şi „Corazón latino“, şi a rupt inimi cu aerul sau latino. Cunoscutul cântăreţ spaniol a revenit în România, unde a primit discul de aur şi a concertat la Sala Palatului.

A facut înconjorul lumii cu piese precum „Bulería“ şi „Corazón latino“, şi a rupt inimi cu aerul sau latino. Cunoscutul cântăreţ spaniol a revenit în România, unde a primit discul de aur şi a concertat la Sala Palatului.

David Bisbal este unul dintre cei mai iubiţi artişti spanioli, cu peste 5 milioane de discuri vândute în toată lumea. A obţinut 33 de discuri de platină, două discuri de diamant şi 17 de aur. Celor din urma li se adaugă cel înmânat ieri în Romania, din partea casei sale de discuri.

Cu două premii Grammy la activ, 7 turnee internaţionale şi peste 600 de concerte în întreaga lume, numele lui David Bisbal a ajuns pe primele locuri în topurile din Argentina, Peru, Chile, Mexic şi Statele Unite.

Românii pasionaţi de muzica latino îl apreciază pentru vocea sa şi pentru energia degajată de piesele sale şi, de câte ori vine în România, sălile sunt pline.

image

Aşa s-a întâmplat şi aseară, când Sala Palatului s-a umplut până la refuz de fani care au intonat alături de el piese precum „Tu y yo“, „Ave Maria“, „Dígale“, „Sí pero no“, „Quien me iba a decir“, „Hombre de tu vida“, „Quiero perderme en tu cuerpo“, „Esclavo de sus besos“, „Llorare las penas“, „Esta Ausencia“ şi mult mai recenta „Culpable“.

image

Admiratoarele sale de la Bucureşti i-au oferit flori şi inimi din hârtie şi chiar un drapel al României, pe care artistul, după ce a spus că îi place, l-a pus în jurul gâtului.

vezi aici înregistrarea

David Bisbal a fost pentru a treia oară în România, aşadar nu este străin de bucatele tradiţionale. Preferatele lui sunt sarmalele cu mamăligă.

Pentru un artist de talie internaţională, pretenţiiile au fost mici: a refuzat un apartament de lux şi a preferat să stea cu echipa într-o cameră. Pe lângă banane, ceai şi nişte gustări reci, artistul a mai cerut apă şi gheaţă. Acesta este ritualul înainte de concert.

image

Weekendul viitor, puteţi afla mai multe despre artistul spaniol, urmărind interviul realizat de Alexandru Constantin la Prima TV şi difuzat duminică, 29 martie, de la 22.30, la "Constantin '60".

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg