FOTO/VIDEO Emoţii pentru Voltaj în prima semifinală. Vezi de ce este nemulţumit Călin Goia!

19 mai, 2015
11049443 10155659444910624 135337587827290045 o jpeg

Mai sunt doar câteva ore până când Călin Goia şi colegii săi vor urca pe scena Eurovisionului, la Viena, pentru a încerca intrarea în finală cu piesa „De la capăt“. Din păcate, însă, au apărut primele probleme.

Mai sunt doar câteva ore până când Călin Goia şi colegii săi vor urca pe scena Eurovisionului, la Viena, pentru a încerca intrarea în finală cu piesa „De la capăt“. Din păcate, însă, au apărut primele probleme.

Voltaj repetă de zor şi se pregăteşte să urce în seara aceasta pe scenă, la ora 22.00 (ora României), în cadrul primei semifinale a concursului muzical european.

image
image
image

„Nu suntem încă mulţumiţi de show-ul nostru, dar sperăm să se rezolve, am repetat mai puţin de o jumătate de oră, timp insuficient. Am trimis toate ideile noastre organizatorilor, dar o parte dintre ele nu s-au pus încă în practică“, a mărturisit Călin Goia, referindu-se la proiecţiile de pe scenă care trebuie să fie gata în timp util.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Voltaj pe scena Eurovision Song Contest la repetitia cu public #voltaj #delacapat #esc2015 #day7 Posted by Eurovision Romania on Monday, May 18, 2015

Voltaj pe scena Eurovision Song Contest la repetitia cu public #voltaj #delacapat #esc2015 #day7

Posted by Eurovision Romania on Monday, May 18, 2015

“Ne-am uitat la toate celelalte ţări, momentele lor sunt lucrate mai mult, să zic aşa”, a declarat Cătălin Bugean, regizorul artistic al României la Eurovision 2015, citat de Click!.

În urma tragerii la sorţi, Voltaj va intra cu numărul 15 în concurs şi se va lupta cu solişti din Republica Moldova, Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Republica Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania şi Georgia. Românii din Europa vor putea vota pentru Voltaj cu ajutorul telefonului fix sau mobil, la un număr care va fi anunţat. Telespectatorii români pot urmări semifinala marţi (19 mai), în direct la TVR1, de la ora 22.00.

Reactia lui Calin dupa prima repetitie cu public! #day7 #voltaj #delacapat #buildingbridges #eurovision Posted by Eurovision Romania on Monday, May 18, 2015

Reactia lui Calin dupa prima repetitie cu public! #day7 #voltaj #delacapat #buildingbridges #eurovision

Posted by Eurovision Romania on Monday, May 18, 2015

image

vezi aici galeria cu Voltaj la Viena

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
FotoJetAdda jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}