FOTO/VIDEO Voltaj s-a calificat în finala Eurovision 2015. Iată care sunt celelalte ţări rămase în competiţie

20 mai, 2015
calin goia voltaj calificat in finala eurovision png

Aseară, la Viena, a avut loc prima semifinală a concursului muzical european, în cadrul căreia trupa românească în frunte cu Călin Goia a înregistrat o primă victorie, reuşind să se califice pentru finala de sâmbătă.

Aseară, la Viena, a avut loc prima semifinală a concursului muzical european, în cadrul căreia trupa românească în frunte cu Călin Goia a înregistrat o primă victorie, reuşind să se califice pentru finala de sâmbătă.

Bucurie mare în tabăra românească de la Viena, care a sărbătorit calificarea formaţiei Voltaj în finala Eurovision 2015, la Wiener Stadthalle.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Reactia lui Calin dupa ce ne-am calificat #eurovision #buildingbridges #voltaj #delacapat Posted by Eurovision Romania on Tuesday, May 19, 2015

Reactia lui Calin dupa ce ne-am calificat #eurovision #buildingbridges #voltaj #delacapat

Posted by Eurovision Romania on Tuesday, May 19, 2015

Toţi membrii trupei au apărut în costume negre pe scenă. Mulţimea a ovaţionat încă de la primele acorduri! Pe ecranul din spate au rulat secvenţe din videoclip, iar la final camerele s-au oprit pe eroul acestui mesaj al României la Eurovision: Ionuţ.

image
image

„Intru în semifinală cu gândul la românii din străinătate şi la copiii pe care mulţi dintre ei sunt nevoiţi să îi lase acasă. Este un preţ uriaş pe care îl plătesc pentru visul unui trai mai bun“, spunea Călin Goia, înainte de prima semifinală.

„Melodia, show-ul de la Viena şi întreaga campanie vizează o problemă care afectează oameni din mai multe ţări şi îmi doresc ca mesajul nostru să răzbată dincolo de ecranele televizoarelor. Iar cei de acasă, chiar dacă nu ne pot vota, ştiu că vor fi cu sufletul alături de noi şi asta contează enorm“, mai spunea solistul trupei Voltaj, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Celelalte ţări calificate în finala concursului, după semifinala de aseară, sunt Albania, Armenia, Rusia, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia şi Belgia.

Ţările calificate direct în finală sunt Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa, Italia, Australia şi Austria – ţara organizatoare, anul acesta.

Rămâne de văzut ce state (dintre Lituania, Irlanda, San Marino, Muntenegru, Malta, Norvegia, Portugalia, Cehia, Israel, Letonia, Azerbaidjan, Islanda, Suedia, Elveţia, Cipru, Slovenia şi Polonia) vor trece de cea de-a doua semifinală, care va avea loc joi, la Wiener Stadthalle.

Semifinala de marţi a fost transmisă live de TVR, iar semifinala de joi şi finala de sâmbătă vor fi şi ele transmise în direct de Televiziunea Română, de la ora 22.00 (ora României).

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg