Frumoasă ca o prinţesă! Imagini spectaculoase cu Jennifer Lopez la Veneţia, singură în gondolă

13 septembrie, 2021
1 jennifer lopez in gondola9 jpg jpeg

Când eşti la Veneţia, faci ce trebuie la Veneţia! Jennifer Lopez a fost protagonista unei şedinţe foto spectaculoase.

Vedeta a îmbrăcat din nou o ţinută ultra sofisticată marca D&G, o rochie uimitoare cu detalii legate de romanticul oraş în care se afla.

După solicitanta seară de vineri, când a avut o apariţie de zile mari alături de iubitul său Ben Affleck, diva a fost surprinsă pozând pe canale, în gondolă. Celebra cântăreaţă în vârstă de 52 de ani trăieşte ”la dolce vita” în romantica Veneţie.

Rochia Dolce & Gabbana purtată de J Lo este absolut spectaculoasă. Nuanţele de verde cadrează perfect cu apa pe care plutesc gondolele. Această şedinţă foto a reuşit să atragă foarte multe persoane, toţi fiind nerăbdători să facă poze, în timp ce Jennifer plutea ca o prinţesă în outfit-ul spectaculos.

Vedeta are un talent aparte când vine vorba de a bloca intruşii. Pur şi simplu este atât de naturală când este pozată, indiferent că este vorba de poze tip paparazzi sau poze profesionale. Ştie exact cum să rămână ancorată în ea, neperturbată de nimeni, capitol la care partenerul ei are de lucrat, căci de multe ori a fost văzut certându-se cu fotografii sau strâmbându-se la ei.

Este a doua ţinută D&G pe care Jeniffer Lopez o face celebră. Ea a îmbrăcat un outfit regal tot în Veneţia, la sfârşitul lunii august, însă a existat şi o scăpare impardonabilă, pentru care presa mondenă a taxat-o aprig: eticheta care rămăsese prinsă de pelerina în valoare de mii de euro.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg