Fuego s-a pus pe slăbit: "Acum o săptămână aveam 108 kilograme"

11 mai, 2022
fuego78 jpg

S-a îngrășat în pandemie, iar acum trage tare să slăbească. Fuego avea în urmă cu o săptămână 108 kilograme, dar a scăpat rapid de câteva.

“Am fluctuaţii de greutate şi mai ales acum, după pandemie, am pus kilograme în plus, pe care nu le dau jos aşa de simplu. Dacă vreau să slăbesc rapid, renunţ complet, desi e greu, la făinoase, de orice fel, fără excepţii, la dulce, la fructe, cu excepţia merelor şi la grăsime. Dacă le scot pe astea din alimentaţie şi încerc să ţin un program de masă, să mănânc cât mai puţin caloric, dau 3-4 kilograme, în 2-3 zile

Adaug legume multe, măncând morcovi cruzi şi mult avocado. Problema majoră este că nu sunt perseverent, sunt un pofticios, sunt mort după dulciuri şi nu am un program stabil, de viaţă şi de masă, iar asta nu e în avantajul meu absolut deloc! ”, povestea Fuego pentru OK!

Artistul s-a mobilizat rapid atunci când a văzut că nu mai e prieten cu cântarul și într-o săptămână a slăbit 5 kilograme.

„Acum o săptămână aveam 108 kilograme. Nu mă crede nimeni dacă spun. Mă urc dimineața pe cântar și îmi vine să arunc cântarul ăla, mă uit să văd dacă am mai slăbit un kilogram măcar. Eu trebuie să ajung la 85 de kilograme, dar nu mă grăbesc. De o săptămână știți ce fac? Am început să mănânc carne de curcan. Nu mănânc altă carne. Apoi salată, tot ceea ce e verde. La fructe nu am voie nimic, doar mere verzi pentru că ele conțin mai puțin zahăr și priviți-mă! Într-o săptămână am ajuns la 103 kilograme”, a povestit cântărețul la PRO TV.Recente pe Ok! Magazine

anvelope jpg
fereb jpg
ciclist profimedia 0672146974 jpg
cuza4 jpg
FotoJet (25) jpg
tori4 jpg
paul83 jpg
dana27 jpg
el83 jpg
Madalina Ghenea si Catrinel Menghia la Cannes 2022 jpg
cosmin9 jpg
victoria20 jpg
FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg