Gabi Cristea revine pe sticlă după o vacanţă memorabilă: "Nu mi-a păsat dacă îmi stă bine costumul"

20 ianuarie, 2022
4 gabi21 jpg jpeg

Gabriela Cristea revine la Antena Stars, din 24 ianuarie, cu aftershow-ul Mireasa – Capriciile iubirii. Prezentatoarea s-a întors de curând dintr-un sejur de cinci stele.

“A fost o vacanţă minunată, o vacanţă în care am făcut poze puţine şi am preferat să imortalizez momentele în memoria sufletului meu. O vacanţă în care am râs cu gura până la urechi, am dansat, ne-am am amuzat de “drăciile” fetelor, am făcut plaja şi nu mi-a păsat dacă îmi stă bine costumul sau nu, am mâncat şi ne-am plimbat. O vacanţă în care am respirat bucurie cu familia mea”, povesteşte Gabi.

Noutăţile pe care reality show-ul le aduce sunt materialele în exclusivitate, prezenţa concurenţilor, dar şi a membrilor familiei acestora sau a prietenilor care vor genera dezbateri intense în platoul emisiunii. Mai mult, Gabrielei Cristea i se vor alătura, în calitate de invitaţi permanenţi Ion Şaulescu (fost concurent al sezonului 4 Mireasa), precum şi Andreea Deicu şi Ana Maria Florea, în vreme ce psihologul Eduard Puiu şi Paula Chirilă vor continua intervenţiile săptămânale.

stanga
dreapta
1 gabi9 jpg jpeg
4 gabi21 jpg jpeg
3 gabi20 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

anvelope jpg
fereb jpg
ciclist profimedia 0672146974 jpg
cuza4 jpg
FotoJet (25) jpg
tori4 jpg
paul83 jpg
dana27 jpg
el83 jpg
Madalina Ghenea si Catrinel Menghia la Cannes 2022 jpg
cosmin9 jpg
victoria20 jpg
FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg