Gabriela Cristea și Tavi Clonda, petrecere de pomină pentru Victoria lor

26 septembrie, 2022
Cristea   Clonda (8) jpg

Petrecere mare weekendul acesta în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Anii au zburat și prima lor fetiță, Victoria, cea care a dat și numele de cod al familiei, ”Victorienii”, a împlinit frumoasa vârstă de 5 ani.

Desigur că părinții au serbat-o cu stil, iar micuța a avut parte de o petrecere pe cinste și o vreme superbă, cu soare și căldură.

Ceea ce a venit mănușă, pentru că petrecăreții s-au putut desfășura în voia în curtea de vis a cuplului, care de anul acesta s-a îmbogățit și cu o piscină, fapt care i-a făcut pe Victorieni să stea cât mai mult pe acasă și să se bucure de confortul creat: curte, grădină, grătare în aer liber, jocuri în piscină. Gabriela a postat de multe ori pe pagina sa momentele de relaxare în apă și chiar sesiunile de aqua-gym pe care le făcea.

Fericita mămică a transmis un mesaj emoționant pentru fiica cea mare: „5 ani! Uitandu-mă la pozele cu ea, mi-au dat lacrimile de emoție…iar acum plâng de-a binelea. M-am rugat pentru ea și chiar am implorat, dar ea trebuia să vina în lumea asta fix acum 5 ani. Blândă și generoasă, cu dorința să învețe toate tainele lumii, ne lumineaza viața ca un far. Știe să aprecieze lucrurile și revarsă dragoste cu generozitate și bucurie. Ea este mica mea mare și o să rămână așa toată viața. La mulți ani, Victoria! Sunt fericită, măgulită și privilegiată că sunt mamica ta. Am să fiu mereu lumina care să te ocrotească. Mami, tati și Iris te iubesc pănă la stele!”, a scris Gabriela Cristea, emoționată, fiicei sale.

Imaginile și filmulețele cu sărbătorita au făcut deliciul prietenilor virtuali ai celor doi.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg