Gabriele Rossi, marele absent de la ziua lui Gabriel Garko, fostul său iubit. Ce s-a întâmplat între cei doi

18 august, 2022
garko4 jpg

Gabriele Rossi este logodit de ani de zile cu Lorenzo Licitra. Actorul a vorbit acum despre relația pe care a avut-o cu Gabriel Garko.

Luna trecută, tocmai pe 12 iulie, Gabriel Garko a aniversat 50 de ani. La petrecere au fost prezente numeroase chipuri din lumea divertismentului. Mulți au observat absența fostului lui iubit, Gabriele Rossi Actorul, intervievat de săptămânalul Chi, a explicat de ce a refuzat invitația.

Gabriel Garko a vrut să sărbătorească împlinirea celor 50 de ani în stil mare. La petrecerea aniversară au făcut paradă numeroase VIP-uri. Printre chipurile cunoscute s-au numărat Milly Carlucci, Manuel Bortuzzo, Eleonora Daniele, Clizia Fornasier, Attilio Fontana, Francesca Manzini; Alessandro Zan, Rocco Casalino, Ludovico Fremont și mulți alții. Cum de Gabriele Rossi, cu care actorul a trăit o lungă și intensă poveste de dragoste, nu a fost acolo? În cadrul interviului acordat săptămânalului Chi, acesta a dezvăluit că a fost invitat, dar a preferat să nu participe: „Am fost invitat, dar l-am sunat pe Gabriel și i-am spus că aș prefera să-l sărbătoresc cât mai curând fără haos şi fără mulţimi”.

Apoi, starul a explicat cu ce a rămas astăzi din dragostea trăită cu Gabriel Garko: „ O mare afecțiune. Azi mă simt în sfârșit liniștit și, văzându-l așa, sunt și eu fericit” .

Gabriele Rossi este logodit cu Lorenzo Licitra

De mai bine de trei ani, Gabriele Rossi este logodit cu cântărețul Lorenzo Licitra . El a precizat că partenerul său nu a fost niciodată gelos pe trecutul său: „Povestea noastră s-a născut odată cu furtuna media despre mine și Gabriel” .

Întâlnirea lor a venit pe neașteptate. “L-am urmărit la X-Factor și i-am scris un mesaj motivațional la sfârșitul programului. De acolo am ieșit la o cafea, apoi la alta și restul e istorie”. “Cuplu deschis? Nu sunt de acord. Aș putea să iert și să înțeleg o scăpare. O dată, de două ori, nu mai mult”.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp