Gabrielle, Vaya Con Dios şi Melanie Fiona, pe scena Fratelli Studios

3 octombrie, 2010

Seria de evenimente „Pure Senses Pure Sound” se redeschide pe 28 octombrie, cu un concert în premieră în România, susţinut

Seria de evenimente „Pure Senses Pure Sound” se redeschide pe 28 octombrie, cu un concert în premieră în România, susţinut de cântăreaţa britanică Gabrielle.

Printre piesele pe care cântăreaţa de muzică soul, Gabrielle, le va interpreta în timpul concertului live din Fratelli Studios, se vor numără şi hiturile care au consacrat-o „Dreams”, „Out of Reach”, „Rise” sau „Sunshine”. Cel de-al doilea concert din seria „Pure Senses Pure Sound” va fi susţinut de cunoscuta trupa Vaya con Dios. În frunte cu solista Dani Klein, formaţia belgiană va încânta publicul pe 11 noiembrie, cu un show acustic, din care nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale lor precum „Puerto Rico”, „Don’t Cry For Louie” şi „Nah Neh Nah”, dar şi piese de pe noul lor album, „Comme on venu”.

Melanie Fiona, senzaţia R&B care a cucerit topurile din întreaga lume cu „Give It To Me Right”, piesă pentru care a primit şi o nominalizare la premiile Grammy, va concerta în Fratelli Studios pe 2 decembrie. Tânăra, care se va afla, cu această ocazie, pentru prima oară în România, va încheia seria de evenimente Finlandia.

Biletele pot fi achiziţionate din magazinele Germanos, Vodafone sau Orange, dar şi din librăriile Humanitas şi costă 200 de lei pentru un eveniment, şi 500 de lei, în variantă de abonament pentru toate cele trei concerte.Recente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg