Gary Barlow vrea reuniunea Take That

25 noiembrie, 2013
22691 113138572180397 400160471 n jpeg

Nu e prima oară când fostul membru al trupei britanice insistă ca grupul să se reunească. El speră ca, şi de această dată, Robbie Williams îi va fi alături în următorul turneu.

Nu e prima oară când fostul membru al trupei britanice insistă ca grupul să se reunească. El speră ca, şi de această dată, Robbie Williams să răspundă pozitiv invitaţiei sale de a-i fi alături în următorul turneu.

Un nou album şi un nou turneu internaţional. Iată ce-i propune Gary Barlow, membru al trupei Take That, fostului său coleg Robbie Williams pentru anul viitor, potrivit publicaţiei britanice „The Sun“.

„Sper că vom fi cinci, asta ar fi cel mai bine - şi apoi un mare, mare turneu“, a spus Barlow. „Suntem fraţi. Când suntem din nou împreună este ca şi cum aşa a fost dintotdeauna“, a mai spus Barlow.

image

În septembrie, Gary Barlow, în vârstă de 42 de ani, a anunţat că va lansa, la sfârşitul lunii noiembrie, un nou album solo, primul după o pauză de 14 ani.

Fostul său coleg din grupul Take That, Robbie Williams, va lansa şi el un nou album, "Swings Both Ways", la sfârşitul lunii noiembrie.

image

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare.

După ce s-a împăcat cu Barlow, compozitorul şi interpretul principal al grupului Take That, Robbie Williams a revenit, în 2010, alături de foştii lui colegi de trupă, cu care a lansat un album de studio - "Progress" - şi a susţinut un turneu ce a inclus 29 de concerte pe stadioane din Marea Britanie şi Irlanda.

image

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg