Gary Moore s-a stins din viaţă

7 februarie, 2011

Potrivit publicaţiei „The Mirror“, artistul a fost găsit decedat duminică diminaţă într-un hotel din Costa del Sol, pe când se afla în vacanţă în Spania. Pe site-ul lui a fost postat anunţul morţii lui şi regretele pierderii lui.

Legendarul chitarist rock al trupei Thin Lizzy a murit duminicã, la vârsta de 58 de ani.

Potrivit publicaţiei „The Mirror“, artistul a fost găsit decedat duminică diminaţă într-un hotel din Costa del Sol, pe când se afla în vacanţă în Spania. Pe site-ul lui a fost postat anunţul morţii lui şi regretele pierderii lui. „Gândurile noastre se îndreaptă către copiii, familia şi prietenii lui“.

Brian Downey, fondatorul trupei Thin Lizzy, spune că a avut un şoc la aflarea veştii. Foştii lui colegi i-au adus un omagiu celui care a fost „un mare chitarist şi un mare om“.

Originar din Belfast, Gary Moore, pe numele său adevărat Robert William Moore, a evoluat în diverse trupe şi a colaborat cu artişti ca Ozzy Osbourne sau Andrew Lloyd Webber. Ulterior, el a îmbrăţişat o carieră solo, făcând istorie cu melodii precum „Still Got the Blues (For You)“, „Parisienne Walkways“, „Empty Rooms“, „Friday on My Mind“ ori „Story of the Blues“. Gary Moore a susţinut un concert şi în România, anul trecut în iulie, în cadrul Ciuc Summer Festde la Bucureşti.

Urmăreşte aici un fragment din concertul lui de la Bucureşti:

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG