Gemenii lui Amal și-ai lui George Clooney, fotografiați în vacanță cu faimoșii lor părinți

21 iulie, 2022

Gemenii Alexander și Ella Clooney au, deja, cinci ani. Copiii lui George Clooney și-ai superbei sale soții, Amal Clooney, au fost ținuți destul de departe de ochii curioșilor, însă ieri, aceștia au fost surprinși de paparazzi alături de părinții lor.

Agenția de presă care a vândut mai departe pozele le-a acoperit, însă, fețele micuților, ca urmare a presiunilor mamei lor, de profesie avocat.

amal clooney profimedia 0708671223 jpg

Amal, George și copiii lor au fost fotografiați coborând din barca lor într-o localitate din zona lacului Como, Moltrasio, acolo unde cei patru au luat cina în familie. 

În vârstă de 44 de ani, Amal Clooney a afișat o siluetă foarte suplă, soția actorului de la Hollywood purtând un ansamblu format dintr-o bustieră și pantaloni lungi și largi, foarte șic, și o pălărie de paie. 

George a fost îmbrăcat mult mai casual, în haine deschise de vară, acesta fiind un gentilom adevărat, ajutându-și soția și copiii să coboare din barcă pe ponton.

Născuți în anul 2017, gemenii Ella și Alexander au crescut foarte mult și sunt acum doi copii frumoși și privilegiați, care, după cum putem observa, își petrec verile alături de părinții lor, în peisajul feeric al Lacului Como din Italia, acolo unde George deține o proprietate.

Este cât se poate de evident că George Clooney și frumoasa lui familie trăiesc cu adevărat la bella vita în patria adoptivă a celebrului actor american, Italia.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg