George Burcea şi Anda Adam sunt noii concurenţi de la "Ferma". Luptă pentru titlul de "Fermierul anului"

10 august, 2020
7 george burcea si anda adam la ferma jpg jpeg

Pe lângă Anna Lesko şi Cezar Ouatu, alte două vedete participă în noul sezon "Ferma", de la Pro TV. Este vorba despre George Burcea şi Anda Adam!

La începutul carierei, le spunea fanilor ”Nu mă uita”, iar melodia ei devenea unul dintre cele mai cunoscute hituri româneşti. Astăzi, cariera ei a depăşit graniţele ţării, iar ea a demonstrat că poate îmbina, cu succes, rolul de cântăreaţă cu cele de mamă, sportivă şi femeie de afaceri. Orăşeancă convinsă, Anda Adam îşi doreşte să le arate tuturor că ”poate fata”.

Anda Adam: ”Sunt o persoană ambiţioasă, sufletistă şi cu o energie, mereu, pozitivă. Cred că pasiunea pentru sport şi stilul de viaţă sănătos mă vor ajuta în această luptă.”

George Burcea participă la Ferma

Actor, tătic, om. Aşa s-ar descrie, pe scurt, George Burcea. Şi-a descoperit pasiunea pentru actorie în timp ce se afla la o piesă de teatru şi a ştiut că trebuie să facă trecerea de la marină spre un domeniu care să-i permită să fie creativ. Nu a avut o copilărie uşoară, dar a învăţat foarte multe lucruri despre munca la curte. Consideră că toată experienţa de viaţă îl va ajuta în fermă şi îi va da puterea să fie un sătean victorios.

George Burcea: ”Viaţa mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situaţie şi cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înţelegem “de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experienţă care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima şi ultima oară, iar asta voi face în Ferma.”

3 george burcea jpg jpeg

Pe lângă cele două vedete, alţi doi concurenţi au fost anunţaţi. Paul Diaconescu: ”Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă. :(” ”Bună, ce faci?” nu este doar întrebarea pe care am vrea să i-o adresăm înainte de intrarea în Ferma, ci şi numele filmului în care a avut primul lui rol major.

Paul a ştiut că scena este pasiunea lui, încă din clasa a X-a, aşa că şi-a urmat visul cu fiecare activitate în care s-a implicat. Sociabil şi dornic să fie mereu înconjurat de prieteni, a ales viaţa urbană, iar în Ferma, vrea să fie orăşeanul care duce la capăt orice activitate.

Ana Maria Ababei: ” Am zis DA din prima! Abia după am conştientizat că e cea mai mare provocare din viaţa mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepăşesc şi, în general, îmi plac provocările.”

Autentică şi tradiţională, este săteanca convinsă. Şi-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă, ştiind că drumul ei este pe scenă, iar astăzi le spune tuturor la concerte să ”dea muzica mai tare” şi să se distreze alături de ea. Aceeaşi stare de spirit vrea să o transmită şi în concurs, fiind convinsă că poate crea conexiuni de durată şi că poate avansa în luptă.

6 ana maria ababei jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg