Georgina Rodriguez, provocatoare în Arabia Saudită. Cum s-a fotografiat celebra iubită a lui Ronaldo?

10 mai, 2023

Georgina Rodriguez pare c-ar fi într-o vacanță continuă, căci bruneta adoră sesiunile îndelungate la mare și la soare.

Georgina Rodriguez, Instagram (1) (1) jpg

Și cum locația în care s-a mutat împreună cu familia o și ajută în acest sens, diva sexy a considerat că ar fi de bun augur să se bucure de facilitățile luxoase ale proprietății din Arabia Saudită.

Așadar, Georgina Rodriguez a organizat o mică ședință foto chiar la piscina sa din Arabia Saudită. Frumoasa brunetă a optat pentru un costum de baie din două piese bleu, s-a fotografiat atât în picioare, pentru a-și arăta corpul voluptos, cât și jucăușă pe unul dintre șezlonguri, sorbind senzual dintr-o sticlă.

În spatele locului amenajat pentru plajă, stau automobilele de lux ale lui Ronaldo și se vede și o parte din vila spectaculoasă primită de legendarul fotbalist după ce a semnat cu Al-Nassr Riad.

Din păcate pentru Ronaldo, evoluția sa în Arabia Saudită nu este dintre cele mai bune. Sportivul își mărește șansele la o contraperformanță uluitoare, la care foarte puțini s-ar fi așteptat, la începutul acestui an: plecarea din Arabia Saudită cu mână goală, fără niciun trofeu câștigat cu Al-Nassr Riad!

Lipsa performanței sale celebre îl face să fie nervos. În schimb, Georgina Rodriguez încearcă să se bucure din plin de confortul și luxul de pe continent, nu că le-ar fi lipsit vreodată.

De fapt, acestea chiar sunt vești bune pentru brunetă, căci pare să-și fi revenit după (poate) cea mai neagră perioadă a vieții sale, când a pierdut la naștere pe unul dintre gemenii pe care îi avea cu Ronaldo. Doar fetița a supraviețuit, iar decesul copilului i-a dat peste cap pe amândoi.

Într-un interviu acordat Elle Magazine, Georgina Rodríguez a vorbit în premieră despre dureroasa pierdere și a recunoscut că 2022 a fost cel mai cumplit an, din această cauză.

Georgina Rodriguez: „Anul acesta a fost cel mai dificil din viața mea. Cel mai fericit moment a devenit și cel mai trist și va rămâne cu noi toată viața”, a spus ea publicației, referindu-se la plecarea bebelușului ei, sufletul nevinovat pe care îl vor păstra pentru totdeauna în inimile lor.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg