Georgina Rodriguez, provocatoare în Arabia Saudită. Cum s-a fotografiat celebra iubită a lui Ronaldo?

10 mai, 2023

Georgina Rodriguez pare c-ar fi într-o vacanță continuă, căci bruneta adoră sesiunile îndelungate la mare și la soare.

Georgina Rodriguez, Instagram (1) (1) jpg

Și cum locația în care s-a mutat împreună cu familia o și ajută în acest sens, diva sexy a considerat că ar fi de bun augur să se bucure de facilitățile luxoase ale proprietății din Arabia Saudită.

Așadar, Georgina Rodriguez a organizat o mică ședință foto chiar la piscina sa din Arabia Saudită. Frumoasa brunetă a optat pentru un costum de baie din două piese bleu, s-a fotografiat atât în picioare, pentru a-și arăta corpul voluptos, cât și jucăușă pe unul dintre șezlonguri, sorbind senzual dintr-o sticlă.

În spatele locului amenajat pentru plajă, stau automobilele de lux ale lui Ronaldo și se vede și o parte din vila spectaculoasă primită de legendarul fotbalist după ce a semnat cu Al-Nassr Riad.

Din păcate pentru Ronaldo, evoluția sa în Arabia Saudită nu este dintre cele mai bune. Sportivul își mărește șansele la o contraperformanță uluitoare, la care foarte puțini s-ar fi așteptat, la începutul acestui an: plecarea din Arabia Saudită cu mână goală, fără niciun trofeu câștigat cu Al-Nassr Riad!

Lipsa performanței sale celebre îl face să fie nervos. În schimb, Georgina Rodriguez încearcă să se bucure din plin de confortul și luxul de pe continent, nu că le-ar fi lipsit vreodată.

De fapt, acestea chiar sunt vești bune pentru brunetă, căci pare să-și fi revenit după (poate) cea mai neagră perioadă a vieții sale, când a pierdut la naștere pe unul dintre gemenii pe care îi avea cu Ronaldo. Doar fetița a supraviețuit, iar decesul copilului i-a dat peste cap pe amândoi.

Într-un interviu acordat Elle Magazine, Georgina Rodríguez a vorbit în premieră despre dureroasa pierdere și a recunoscut că 2022 a fost cel mai cumplit an, din această cauză.

Georgina Rodriguez: „Anul acesta a fost cel mai dificil din viața mea. Cel mai fericit moment a devenit și cel mai trist și va rămâne cu noi toată viața”, a spus ea publicației, referindu-se la plecarea bebelușului ei, sufletul nevinovat pe care îl vor păstra pentru totdeauna în inimile lor.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg