Gerard Piqué toarnă gaz pe focul iscat de Shakira. Ce replică i-a dat artistei, după ce l-a jignit?

16 ianuarie, 2023
Shakira Getty jpg

Pe principiul nicio reclamă nu e negativă, Shakira a declanșat un val de reacții, cu cea mai recentă piesă lansată.

Melodia este una de răzbunare fățișă față de fostul iubit Gerard Piqué, care a înșelat-o și față de actuala iubită a fostului fotbalist internațional, Clara Chia.

Pique si Shakira Getty jpg

Pe lângă faptul că îi menționează în melodia plină de venin, Shakira a deranjat și două firme cunoscute, care par că și-au luat avânt după controversele iscate.

Artista menționează lucruri grele în cea mai recentă piesă a sa. În primul rând, îi transmite fostului iubit că ea era mult prea bună pentru el, că nu i-a făcut față, așa că și-a ales o parteneră mai de nivelul său. Apoi subliniază că ea la 44 de ani valorează cât două femei de 22 și că o vedetă ca ea nu stă să plângă, ci să încaseze bani de pe urma acestei întâmplări. Însă ce toarnă gaz pe foc este o comparație ce s-a rostogolit puternic în media. Shakira lovește prin melodia sa de răzbunare în două firme cunoscute: Casio și Renault. Căci solista afirmă următoarele: ”Ai lăsat un Ferrari pentru un Twingo, un Rolex pentru un Casio.”

De aici, războiul mediatic nu a mai avut limită. Casio s-a implicat de îndată în susținerea lui Gerard Piqué. La doar două zile după lansarea melodiei, Gerard Pique a anunțat că liga de mini-fotbal pe care o organizează, intitulată King’s League, a început să fie sponsorizată de Casio, brandul de ceasuri amintit de Shakira în melodie.

Chiar dacă totul pare o glumă, contractul de sponsorizare este cât de poate de real.

Mai mult, Casio susține o adevărată campanie în online prin care o parodiază pe Shakira. Meme-urile lor sunt delicioase: ”Nu suntem noi Rolex, dar cel puțin n-am fost părăsiți pentru Clara Chia.” ”Shakira, nu suntem noi Rolex, dar măcar clienții noștri ne sunt fideli.” ”Shakira, nu suntem noi Rolex, dar bateria noastră ține mai mult decât relația ta cu Pique.”

Nici Gerard Piqué nu-i rămâne da.tor artistei. El s-a pozat cu ceasul Casio la mână și a transmis: ”Ăsta este pe viață.” Apoi s-a pozat și cu un autoturism Twingo, iar imaginile au fost preluate și de cei de la Casio. Solidaritate în toată regula.

pique âcasio jpg

Iată că și Gerard Piqué și-a găsit parteneri, căci până acum fusese oaia neagră a Spaniei, după despărțirea răsunătoare de Shakira, atât de iubită de iberici.

Artista își pregătește plecarea, căci și-a anunțat dorința de a începe o viață nouă, departe de Spania, tocmai la Miami, alături de cei doi fii pe care îi are cu Gerard Piqué.

Foto: Getty, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}