Gestul neaşteptat făcut de Pete Davidson. S-a molipsit de la Kanye West

24 februarie, 2022
5 profimedia 0647232702 jpg jpeg

Pete Davidson  s-a molipsit de la Kanye West. Urmând modelul rapper-ului care critică şi şterge, şi-a şters şi el postarea din mediul online.

Gestul său este surprinzător, căci şi-a dezactivat de-a dreptul contul de Instagram. Şi să nu uităm că Davidson nu mai activa pe Instagram de 4 ani.

Miercuri dimineaţă, actualul iubit al lui Kim Kardashian a distribuit un clip din filmul lui Martin Scorsese “The King of Comedy,” în care Robert De Niro spunea: ”Mai bine rege o noapte decât prostănac o viaţă.”

Fanii au intuit cumva că postarea era o aluzie la comentariile acide făcute de Kanye West la adresa sa. Rapper-ul l-a luat peste picior şi i-a pus în vedere să nu se apropie de copiii lui. A postat imagini cu mesaje de la Kim, în care aceasta îl ruga să înceteze, că îl pune pe Davidson în pericol. Telenovela a continuat, West a şters postările, iar Pete şi-a şters contul de-a binelea.

Povestea de iubire cu Kim s-a înfiripat după ce a avut-o invitată în emisiune anul trecut. Davidson a jucat cu ea chiar şi o scenetă din Alladin.

Din toamna anului trecut şi-au asumat relaţia de iubire, în ciuda comentariilor negative ale fostului soţ. De fapt, Kim aşteaptă finalizarea divorţului, în timp de Kanye speră totuşi la o împăcare.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp