Gestul pe care Joseph Hadad îl face în amintirea soţiei sale. Cheful o va avea alături pe fiica sa

7 aprilie, 2022
4 sa9 jpg jpeg

Reţeta pe care o va prezenta Joseph Hadad în faţa concurenţilor de la MasterChef, astăzi, are în spate o poveste emoţionantă.

Preparatul îi aduce aminte de soţia sa, care s-a stins din viaţă în urmă cu câţiva ani. „Reţeta asta… nu mă ating de ea, fiindcă nu vreau să revină amintirile. Este prima zi, după 13 ani, când o fac. Este foarte emoţionant pentru mine”, a spus juratul, înainte de a izbucni în lacrimi.

Concurenţii vor fi extrem de emoţionaţi de cele auzite. „Eu mă gândeam că e reţeta mamei lui, iniţial. Când a spus soţie… nu mai aveam cuvinte”, va spune Adrian Neagoe. „Eu nu îmi pot imagina viaţa fără iubita mea, Ana. Cred că doare foarte mult”, va adăuga Marco Genna.

Pentru Joseph Hadad, punctul culminant al serii va fi momentul în care Foa o va aduce în platou pe Lipaz, fiica sa cea mică. „Dă şorţul jos şi vino acasă! Mi-e dor de tine!”, îi va spune aceasta tatălui său. Hadad şi Lipaz vor găti împreună în proba de la testul sub presiune, în urma căreia unul dintre concurenţi va pleca acasă.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg