Ghidul complet pentru alegerea unui parfum cu note orientale

24 septembrie, 2024

În aceste luni de toamnă, când natura este în culori calde și atmosfera destul de relaxantă, oamenii încă mai doresc să aibă parte de întâlniri romantice și plimbări lungi de seară.

OkMagazine (2) (2) (1) jpg

Pentru a completa aspectul romantic al acestui anotimp, lista de parfumuri orientale din magazinele online este foarte mare și include produse cu arome unice, care îi vor ajuta pe oameni cu siguranță.

Cum alegi un parfum cu note orientale?

Acest lucru nu este dificil de realizat în magazinele online care comercializează parfumuri originale, cu arome din Orientul Mijlociu. Nu trebuie decât să descoperi fuziunea magică a parfumurilor arăbești și să le selectezi în funcție de ingrediente și arome. Parfumurile orientale, la fel ca cele din Occident, pot varia în funcție de mai multe aspecte: ingrediente, concentrație, preț, design, brand și altele. Acestea sunt prezentate în ambalaje superbe, cu accente aurii și pot fi idei de cadou grozave pentru orice ocazie din an.

Printre cele mai populare parfumuri orientale se numără:

·        Parfumurile bestseller care au arome orientale de înaltă calitate și oferă emoții unice încă de la prima pulverizare

·        Parfumuri pentru bărbați cu arome persistente, care oferă o prospețime ce durează mult timp, creată de note de citrice, lemn de cedru, vanilie, mosc, piper roz și lemn de santal

·        Parfumuri cu arome subtile de bergamotă, geranium, mosc, vanilie și patchouli care oferă o experiență mistică de alură senzuală

·        Parfumuri cu note de oud care sunt inspirate din cultura orientală și fac parte din categoria parfumurilor de nișă, de înaltă calitate

·        Parfumuri pentru femei cu note de fructe delicioase, de afine și căpșuni, completate cu note de vanilie și mosc alb.

OkMagazine (1) (2) (1) jpg

Pentru a alege ușor un parfum arăbesc trebuie ținut cont de ingrediente, de mirodeniile tradiționale, de aromele florale intense, notele picante și calde, tonurile lemnoase minunate. Cele mai populare note orientale sunt acelea de ingrediente unice: oud, smirnă, lemn de santal, patchouli, tămâie, vanilie, piper, scorțișoară.

Majoritatea oamenilor preferă parfumurile calde în tipul lunilor de toamnă-iarnă. Acestea au note de mosc, șofran și chihlimbar, dar și arome subtile de iasomie, trandafir și alte flori. Unele parfumuri orientale au miresme complexe, care par desprinse din poveștile Șeherezadei. Acestea au o dulceață îmbătătoare de flori fermecătoare, ce se combină perfect cu aromele misterioase de oud, sau cu alte note care creează o experiență olfactivă unică.

Parfumeria arabă este complexă și apreciată în toată lumea pentru aromele extrase din diferite ingrediente prin tehnici speciale. Alegerea parfumurilor se face după aromele exotice, senzuale și după ingredientele tradiționale, ce includ:

·        Mosc cu o aromă caldă ce apare în mod frecvent în parfumurile orientale

·        Trandafir cu aromă catifelată, caldă, senzuală

·        Oud cu aromă intensă, lemnoasă, bogată care evocă cultura Orientului Mijlociu

·        Chihlimbar ce are o tentă dulce-lemnoasă, care te poartă cu gândul la rafinamentul oriental.

Parfumurile cu oud, ca ingredient de bază, sunt considerate produse de lux, persistente, de neuitat. Dacă se dorește un parfum bogat și senzual, atunci ar trebui de ales un parfum nu note de flori și chihlimbar.

Unele parfumuri au note de condimente specifice Orientului Mijlociu, cum ar fi: cardamom, șofran, cuișoare, scorțișoară. Șofranul este un simbol al luxului și rafinamentului și este folosit adesea în parfumuri orientale de brand. Anumite ingrediente adaugă o notă senzuală parfumurilor, sporesc atracția, mai ales cardamomul și cuișoarele. Acestea sunt un simbol al iubirii și al pasiunii în parfumuri.

Tămâia și smirna sunt ingrediente mai speciale, rășinoase, folosite și în ritualuri religioase. Piperul negru creează o senzație picantă, el se folosește în parfumuri pentru a evidenția alte note speciale, florale și lemnoase.

Parfumurile orientale pot fi alese și în funcție de aspect. Ele sunt adesea în sticle ornamentale, cu detalii aurii, cu un design special de inspirație orientală. Cu un parfum ce sugerează bogăția și magia poveștilor orientale, poți face un cadou grozav oricărei persoane. Multe parfumuri impresionează prin arome, dar și prin ambalajul elegant, care evocă luxul și senzualitatea, deoarece au accente orientale, fascinante.



Recente pe Ok! Magazine

Pisi jpg
cat costa sa inchiriez o ma ina in bucure ti pentru o saptamana jpg
ZEPv9XZ   Imgur png
featured image jpg
CC Catch jpg
Iuliana Tudor foto PR jpg
Cinci sfaturi utile pentru o călătorie sigură în străinătate jpg
inghetata proteica jpeg
forfecute staleks jpg
Al Bano și Romina foto PR  JPG
bookzone jpg
credit (2) (1) jpg
baner IKEA jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
cover (7) jpg
17 septembrie 2024
Ce este marketingul stradal?
Cristian Movila jpeg
Answear RED 2 jpg
Idei de bauturi interesante pe care sa le testezi alaturi de prietenii tai jpg