Giani Kiriţă, Victor Slav şi Cătălin Cazacu, într-un late night show incendiar

3 august, 2018
Vulturii de noapte Kanal D jpeg

Din toamnă, cei trei burlaci vor fi "Vulturii de noapte" de la Kanal D.

image

Postul turcesc pregăteşte un debut în forţă al sezonului de toamnă. Pe lângă surprizele deja anunţate, Kanal D propune un nou format de televiziune, “Vulturii de noapte”, cu unele dintre cele mai îndrăgite vedete masculine din România, care vor putea fi urmărite, în curând, la Kanal D.

 “Vulturii” Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu l-au cooptat pe Victor Slav în echipă, reunindu-se într-un trio de excepţie, aceştia prezentând un late night show antrenant care nu îi va lasă indiferenţi pe fanii acestora şi care va instigă la distracţie şi voie bună.

Giani Kiriţă, fost fotbalist al Clubului Sportiv Dinamo, dar şi fost titular al unor echipe de fotbal din Turcia, s-a făcut remarcat prin evoluţia spectaculoasă în primul sezon al reality-ului “Exatlon”, acesta fiind unul dintre concurenţii cei mai puternici din tabăra Faimoşilor. El a povestit că aşteaptă cu nerăbdare să aducă bună dispoziţie celor din faţă micilor ecrane şi că unicitatea caracterului fiecăruia dintre cei trei aflaţi la cârma emisiunii va face un adevărat spectacol.

“Am rezonat din prima cu Cătălin Cazacu, chiar înainte să plecăm la <Exatlon>; înainte de acel show, eu nici măcar nu ştiam cine este… Mi-am dat seama, din trei vorbe, că rezonăm pe toate planurile. Acest nou show pe care îl vom prezenţa, în curând, la Kanal D, va fi unul incendiar”, a spus Giani Kiriţă.

Victor Slav, îndrăgitul prezentator cu ani de experienţă în televiziune de-a lungul anilor ce s-a evidenţiat atât prin calităţile sale de un bun moderator, cât şi prin eleganţă şi rafinament, are aşteptări uriaşe de la acest proiect.

“Vom face un adevărat spectacol pe micile ecrane, cred că este un show care ni se potriveşte perfect şi în care ne vom pune în valoare punctele forţe care ne caracterizează. Va fi un format TV unic pe piaţa media din România, care va revoluţiona tot ceea ce înseamnă această industrie. De-abia aştept reîntâlnirea cu fanii noştri, să îi binedispunem şi să le aducem zâmbete pe chip”, a adăugat Victor Slav.

Cătălin Cazacu, campionul de motociclism viteză, fost concurent la “Exatlon” şi prezentatorul show-ului de la Kanal D, “Cash Taxi”, crede cu tărie în acest nou format la cârma căruia se va afla, alături de ceilalţi doi colegi de platou, şi afirmă că ei vor avea ingredientele necesare unui spectacol pe cinste, în faţă micilor ecrane.

“Asocierea între noi trei va fi clar demnă de Oscar! Eu cu Giani Kiriţă ne cunoaştem foarte bine, pentru că am petrecut foarte mult timp împreună, într-o perioadă foarte scurtă. Cred că Victor Slav, de cealaltă parte, este cel care ne va ţine pe linia de plutire şi va contrabalansa situaţia, atunci când va fi cazul. Aşa că aceste ingrediente vor da naştere unui spectacol pe cinste”, a povestit Cătălin Cazacu.Recente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}