Gianina Corondan se întoarce la muzică! VIDEO

7 iulie, 2017
Gianina Corondan jpeg

A făcut teelviziune, presă scrisă, radio, dar şi muzică. După o lungă absenţă, nonconformista Gianina Corondan revine în muzică şi nu oricum! Cu 3 piese noi şi cu un nou band, Late Summer!

image

“Las-o baltă!”, “Dragostea-i un biscuit” şi “Ochii-n ochi” s-au auzit în Gold Summer Morning, de la Gold FM. Susţinută de Radu Buzăianu şi Artur Palaghia, Gianina s-a relansat pe scena muzicală.

“La insistenţele publicului din Piaţa de Flori, Fete, Filme sau Băieţi, Melodii sau Cântăreţi, în urma petiţiilor repetate semnate de ascultătorii de muzică cântată de plăcere, la cererea trecătorilor care te trag de mânecă, am revenit în aceasta dimineaţă în formula cântătoare pe frecvenţa 96,9 FM a Radio Gold FM România, alături de Late Summer, o trupă de suflet cu zâmbet larg, molipsitor. Am hotărât că merită să începem iar să cântăm viaţa la Gold Morning, matinalul prin care multe se văd roz-trandafiriu mascate în galben-negru. Revin fix în mijlocul verii date pe radio fiindcă vreau să accentuez promisiunea de-a continua până-n pânzele GOLD, care, se ştie, etalează o disciplină a indisciplinei.

image

Sezonul estival matinal la GOLD FM, a cărei co-gazdă este Gianina, este disponibil pe 96.9 de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00. “Dăm vara pe radio, ideea nu e să mergi la mare. Ideea e să mergi la serviciu, şi noi aducem marea în oraş. E o stare a omului cu care merge la mare, dar mai ales e o stare a omului cu care merge dimineaţa la serviciu ascultând marea. Astea ne-am propus, să dăm marea pe radio. Nu m-ar mira să ne iasă”, spune Radu Buzăianu, colegul Gianinei Corondan în dimineţile estivale GOLD.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg