Gică Popescu, încercat de suferinţă: “M-am prăbuşit pe scaun şi am început să plâng în hohote”

21 octombrie, 2020
2 popescu jpg jpeg

Într-o zi, viaţa lui Gică Popescu s-a schimbat radical, iar anii de glorie au fost înlocuiţi cu clipe pline de suferinţă şi disperare.A trecut prin momente cumplite, dar acum are puterea să vorbească. A fost închis şi şi-a pierdut tatăl în timp ce se afla în detenţie.

 Vestea cruntă a venit chiar de la soţia sa.

„Era schimbată la faţă şi a zis atât: <a murit tata>. Cu trei zile în urmă, socrului meu îi fusese rău, avusese o problemă de sănătate şi eu am zis că e vorba de socrul meu. Am întrebat care tata, iar ea a spus <tata de la Calafat>. Eu vorbisem cu tatăl meu cu o seară înainte şi făceam planuri să mergem la pescuit când se termină toată povestea, şi am stat cred că 15-20 de secunde, nu puteam să asimilez informaţia. Îmi era imposibil să cred că un om cu care vorbisem seara trecută murise. M-am prăbuşit pe scaun şi am început să plâng în hohote”, a povestit, vizibil marcat, Gică Popescu la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

O altă relatare impresionantă din perioada de detenţie face referire la modul în care îşi petrecea viaţa în spatele gratiilor.

 „În închisoarea încerci să găseşti un echilibru, nu e deloc plăcut să fii acolo. Am gătit foarte mult. Aduceam mâncare de acasă sau luam paşte de la magazinul penitenciarului. (...) Nu te lasă nimeni să ai un aparat, aşa că făceam peşte cu termoplonjonul. Am ajuns la performanţă să fac quatro formaggi cu termoplonjonul. Situaţia era de aşa natură că te făcea să improvizezi tot felul de lucruri”, a mai povestit Gică Popescu.Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg