Gigi Hadid și Kendall Jenner, din nou pe podium. De ce au fost criticate?

Cele două junioare au demonstrat încă o dată că au ce le trebuie pentru a fi în echipa ”îngerașilor”. Kendall Jenner și Gigi Hadid au defilat din nou pe podium, de data aceasta marcând o apariție în show-ul ”Chanel”, din cadrul Paris Haute Couture Fashion Week.

kendall si gigi hadid
Au defilat pentru Chanel, la Paris

Purtând ținutele lui Karl Lagerfeld, Gigi și Kendall au fost din nou atracția serii. Asta cu toate că sunt destui cârcotași care spun că locul lor nu este pe podium. Sau, cel puțin,că nu grație talentului lor au ajuns acolo. Ei bine, noi nu suntem în măsură să spunem dacă merită sau nu să facă parte din această branșă, dar putem spune că cele două au arătat foarte bine pe podium, purtând acele ținute.

kendall și gigi
Sunt cârcotași care susțin că nu sunt potrivite pentru această meserie

Pentru Kendall Jenner aceasta a fost prima apariție pe catwalk, anul acesta. Kendall a purtat la această defilare o rochie negară, fără mâneci, cu un decolteu adânc. Sora mai mică a lui Kim Kardashian și-a făcut debutul în lumea modellingului în 2014.

A model walks the runway during the Chanel Spring Summer 2016 show as part of Paris Fashion Week on January 26, 2016 in Paris, France.
Bella Hadid

Pentru Gigi a fost a doua defilare, deja, pe anul acesta. Gigi Hadid a defilat și luni la show-ul Versace, alături de modele precum Lara Stone și Rosie Huntigton-Whiteley. Însă, această apariție pe podiumul Chanel a fost mai deosebită, Gigi având ocazia să defileze alături de sora ei, Bella, care și-a făcut debutul în lumea modellingului, cu această ocazie.

Sursa foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA