Gina Chirilă a născut. Ea şi Bogdan Vlădău au devenit părinţi. Prima imagine cu fetiţa lor

26 mai, 2020
6 gina chirila si bogdan vladau parinti jpg jpeg

Surpriză de proporţii! Gina şi Bogdan Vlădău au devenit părinţi! După o aşteptare de nouă luni, fotomodelul a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă!

În urmă cu câteva luni, frumoasa Gina Chirilă surprindea cu o veste de proporţii. Atunci anunţa că ea şi Bogdan Vlădău vor deveni părinţi pentru prima oară. Iată că acum a sosit momentul cel mare. Fotomodelul a încărcat ieri pe reţelele de socializare o fotografie din care se poate vedea că se afla la spital. Puţin a trecut până la clipa mult aşteptată. 

Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău au devenit părinţi, aceasta a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Chiar înainte să vină pe lume, tinerii părinţi i-au ales numele: Katia. Gina nu s-a abţinut şi le-a arătat tuturor fanilor de pe Instagram prima imagine cu micuţa ei. Fetiţa este sănătoasă, se pare că şi mămica se simte foarte bine. Priviţi în galeria foto prima imagine cu fetiţa cuplului!

Zilele trecute, Gina a încărcat în mediul online o imagine surprinzătoare. Katia era încă în burtica ei.

        Vezi această postare pe Instagram                   Baby Katia and daddy 👽❤️🔮 O postare distribuită de Gina Chirila (@ginachirila) pe Mai 22, 2020 la 6:51 PDT

Vezi această postare pe Instagram

Baby Katia and daddy 👽❤️🔮

O postare distribuită de Gina Chirila (@ginachirila) pe

Frumoasa mămică s-a bucurat pe tot parcursul sarcinii de toate momentele frumoase, de burtica care creştea pe zi ce trece. S-a simţit destul de bine şi a avut grijă la alimentaţie după sfatul medicului: „M-a sfătuit să stau în izolare cât de mult pot, să sun în cazul în care nu mă simt bine, să ma hidratez, să îi ofer copilului cât mai multe vitamine printr-o alimentaţie echilibrată şi bineinţeles, cel mai important, să îmi păstrez calmul.”, a spus aceasta acum eva timp pentru revista Elle. 

Foto: Facebook, Instagram Recente pe Ok! Magazine

cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg