Gina Pistol dezvăluie secretul dietei sale

17 octombrie, 2018
1 gina pistol s6 chefi la cutite jpg jpeg

Are o siluetă de invidiat, deşi e înconjurată de tentaţii la "Chefi la cuţite". Uite cum reuşeşte, totuşi, să nu se îngraşe!

Cu cele mai gustoase preparate la îndemână, Gina Pistol, prezentatoarea show-ului ”Chefi la cuţite” reuşeşte să se ţină departe de tentaţii. Adepta unui stil de viaţă sănătos, cu reguli alimentare echilibrate şi exerciţii fizice, Gina a ales, de curând, să facă o altă schimbare în ceea ce priveşte meniul său:

“Am renunţat la gluten şi lactoză, pentru că am intoleranţă la ele, şi am evitat să consum produse cu zahăr. Chiar dacă eu iubesc lactatele, mai ales laptele şi brânza de capră, ce erau şi singurele pe care le consumam de altfel, nu le-am mai inclus în dieta mea. În ceea ce priveşte carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult curcan şi pui, iar acum consum uneori doar peşte şi fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude şi...hidratare, un aspect foarte important. ”.

Gina Pistol are o siluetă de invidiat, dar frumoasa prezentatoare mărturiseşte că un trup fără cusur este rezultatul unor serii de alegeri echilibrate. Sigur că fizicul Ginei se datorează şi faptului că sportul joacă un rol important în viaţa sa, însă şi regimul alimentar pe care îl adoptă în prezent a ajutat-o, după cum chiar ea declară: ”Mă simt mult mai bine cu acest stil de viaţă. Am mai multă energie şi observ că tenul meu arată mult mai luminos, pielea este mai strălucitoare.”. Surprinzător poate, Gina mărturiseşte că face aceleaşi alegeri sănătoase şi pe platourile de filmare, chiar dacă bancurile de lucru abundă în delicii culinare, cărora cu greu le poţi rezista:

”Când chefii se mai gândesc să gătească câte ceva mă abţin, însă sunt om…şi poftesc, deci nu este chiar uşor. În platou, la filmările ”Chefi la cuţite” miroase foarte bine, pentru că se găteşte la foc continuu, iar concurenţii surprind cu multe reţete inedite. Aşa este viaţa de prezentator al celui mai iubit show culinar..eşti înconjurat de multe tentaţii.”, spune Gina râzand. 

Cel de-al şaselea sezon ”Chefi la cuţite” are premiera pe 29 şi 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.Recente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}