Gina Pistol ţine o dietă strictă! Trebuie să arate perfect pentru proiectul pe care îl va filma, după izolare

29 aprilie, 2020
7 gina pistol dieta 4 jpg jpeg

Gina Pistol a intrat la dietă. Prezentatoarea de la Antena 1 vrea să arate perfect pentru proiectul pe care îl va filmat imediat când vom ieşi din izolare!

Noi am spune că arată perfect, că nu are nevoie de un regim alimentar strict, dar ea e de altă părere. Gina Pistol a decis să se pună pe slăbit. Vrea să arate perfect atunci când o să iasă din izolare. Motivul? Chiar ea l-a dezvăluit!

"Eu iubesc mâncarea şi ea mă iubeşte pe mine. Îmi plac mult cartofii prăjiţi, dar şi mămăliga cu telemea. (...) Mie îmi e foame în fiecare moment din zi. A trebuit acum să pun piciorul în prag şi i-am scris lui Carmen şi am rugat-o să îmi dea dietă, antrenamentele le mai ştiu. 

stanga
dreapta
1 gina pistol dieta 6 jpg jpeg
2 gina pistol dieta 5 jpg jpeg
3 gina pistol dieta 4 jpg jpeg
4 gina pistol dieta 3 jpg jpeg
5 gina pistol dieta 2 jpg jpeg
6 gina pistol dieta 1 jpg jpeg

Eu când ies din autoizolare, eu încep filmările pentru Chefi la cuţite. N-am cum să mă prezint în halul ăsta pe sticlă. De ieri m-am apucat de dietă. Trebuie să gătesc trei mese pe zi. Este o dietă echilibrată, nu poftesc, sunt şi sătulă. Acum am ca gustare un măr.", a dezvăluit Gina Pistol într-un live pe Youtube realizat de vloggerul Selly. 

2 gina pistol dieta 5 jpg jpeg

20 de ani de când e în showbiz! Cu ce s-a ocupat Gina Pistol înainte de a apărea pe micile ecrane

Gina Pistol e prezentă pe micile ecrane de ani de zile. Ea a debutat în showbiz în urmă cu 20 de ani, iar acum a reuşit să prezine cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1, "Asia Express" şi "Chefi la cuţite". Dar cum arăta la debut? Frumoasa prezentatoare a povestit într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine cum a fost viaţa ei înainte de celeritate, cu ce s-a ocupat, dar şi cum visul ei a devenit realitate.

Foto: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg