Gisele Bündchen, pe val în vacanță. Top modelul plutește pe valuri la surfing și arată spectaculos

3 iulie, 2023

Deși a divorțat de Tom Brady, cei doi foști soți împărtășesc o mare dragoste comună: cea pentru surfing. Senzația pe care o ai când domini valurile este unică.

Gisele Bündchen, surfing în Costa Rica, Foto Profimedia (2) jpg

Cu această senzație de libertate s-a răsfățat Gisele Bündchen în vacanța sa din Costa Rica. Exact cu aceeași distracție s-a delectat fostul soț Tom Brady în timpul vacanței din Grecia petrecută cu copiii.

Gisele Bündchen, top modelul încă activ în vârstă de 42 de ani a petrecut de minune în Costa Rica, pe val, cum se spune, alături de fiica sa Vivian. Cele două au vrut să se bucure cu o mică escapadă tropicală și să se răcorească practicând surfingul. Și cât de bine stă Gisele Bündchen, nu putem să nu remarcăm.

Gisele Bündchen, surfing în Costa Rica, Foto Profimedia (4) jpg

Celebrul model și-a etalat silueta perfectă într-un costum de baie negru, sport, format din două piese: bustieră și slipi. Iar după ședința intensă de surfing, cele două au fost protagonistele unui moment tandru, mamă - fiică.

Vivian are 10 ani și pare că se simte minunat alături de mama sa. Cele două au petrecut timp de calitate, iar la un moment dat trupa s-a extins, căci o prietenă a lui Vivian li s-a alăturat.

Top modelul care are doi copii cu fostul soț Tom Brady a fost recent într-o vacanță relaxantă în Brazilia natală, unde a petrecut timp de calitate cu familia sa. De asemenea, a distribuit pe Instagram câteva momente semnificative pentru ea, inclusiv o fotografie cu bunica Vania Nonnenmacher. Gisele Bündchen are Brazilia în sânge și nu de puține ori am văzut-o dansând samba într-un mod spectaculos.

La începutul anului, Gisele Bündchen a fost protagonista unui pictorial inedit pentru Vogue, ediția din Italia. Aici, vedeta a apărut pe copertă deghizată și puțini s-ar fi gândit la ea, când li s-a cerut să ghicească personajul.

Gisele pe coperta Vogue jpg

Fostul model Victoria’s Secret a fost de nerecunoscut în Vogue, ediția italiană din martie. În fotografiile de revistă, Gisele Bündchen s-a jucat frumos cu imaginația tuturor și a încearcat diferite look-uri, unul mai dramatic decât altul. Roșcată sau blondă, Gisele Bündchen a devenit cu succes un personaj.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg