Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au aniversat 10 ani de mariaj. Unde au fugit cei doi

13 mai, 2022
giulia22 jpeg

Giulia ╚Öi Vlad au decis s─â bifeze altfel cei 10 ani de c├ónd au spus ┬źDa!┬╗. Cei doi au ales s─â mearg─â ├«ntr-o vacan╚Ť─â romantic─â ├«n Dubai.

┬źNe-am dorit s─â facem ceva deosebit odat─â cu aniversarea noastr─â ╚Öi ne-a ie╚Öit chiar mai bine dec├ót am visat ┬╗, spune Giulia.

Distac╚Ťia a ├«nceput din primul moment. Cei doi s-au r─âsf─â╚Ťat cu un masaj de cuplu, dar nu au ignorat nici piscina ╚Öi soarele.

Pentru c─â iubesc muzeele, Museum of The Future nu putea fi ratat. Au fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â descopere minunea arhitectural─â, placat─â cu 1.024 de piese reprezent├ónd citate ale Excelen╚Ťei Sale Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, redate ├«n caligrafia Mattar bin Lahej.

giulia8 jpeg

Curio╚Öi s─â vad─â dac─â ╚Öi Museum of Illusions din Dubai este creat pe structura din toate ╚Ť─ârile ├«n care l-au vizitat, Giulia ╚Öi Vlad i-au trecut ╚Öi lui pragul. ┬źDa, este la fel. Dar tot ne place ╚Öi ne-am bucurat. De fapt, noi oriunde mergem, nu rat─âm muzeele. Deci nici ├«n Dubai nu puteam face o excep╚Ťie┬╗, a spus Giulia.

Ca s─â ├«n╚Ťelegi o cultur─â, trebuie sa ├«i cuno╚Öti r─âd─âcinile. Astfel, Giulia ╚Öi Vlad au f─âcut o vizit─â la Jumeirah Mosque ╚Öi ├«n Old Dubai. ├Än Old Dubai s-au plimbat pe str─âdu╚Ťele care aduc aminte de pove╚Ötile de odinioar─â, s-au uitat la magazinele cu suveniruri ÔÇô cump─âr├ónd pentru cei dragi c├óteva cadouri cu specific emiratean. Dubai-ul nu se viziteaz─â f─âr─â a tr─âi ╚Öi experien╚Ťa dune bashing-ului, a Apusului ├«n de╚Öert, a pozelor al─âturi de c─âmile ╚Öi a camp-ului beduinilor. Giulia ╚Öi Vlad s-au bucurat de toate aceste experien╚Ťe.

giulia80 jpeg

ÔÇťCred c─â nu se putea s─â alegem un moment mai bun dec├ót aniversarea celor 10 ani de c─âs─âtorie pentru vacan╚Ťa noastr─â ├«n Dubai pentru c─â va r─âm├óne, cu siguran╚Ť─â, ├«n sufletul nostru ca fiind cea mai frumoas─â vacan╚Ť─â a noastr─â ├«n doi. Ne-am ├«ntors acas─â de c├óteva zile deja, ├«ns─â vorbim doar despre momentul ├«n care vom reveni. Ne-a placut totul de la locurile vizitate, m├óncarea, vibe-ul oamenilor de acolo. Eu, personal, am fost pl─âcut surprins─â de cur─â╚Ťenia pe care nu am mai g─âsit-o ├«n nicio alt─â destina╚Ťie ├«n care am fost p├ón─â acum iar Vlad a fost cu adev─ârat impresionat de tot ce ├«nseamn─â gastronomie".Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg