Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au aniversat 10 ani de mariaj. Unde au fugit cei doi

13 mai, 2022
giulia22 jpeg

Giulia și Vlad au decis să bifeze altfel cei 10 ani de când au spus «Da!». Cei doi au ales să meargă într-o vacanță romantică în Dubai.

«Ne-am dorit să facem ceva deosebit odată cu aniversarea noastră și ne-a ieșit chiar mai bine decât am visat », spune Giulia.

Distacția a început din primul moment. Cei doi s-au răsfățat cu un masaj de cuplu, dar nu au ignorat nici piscina și soarele.

Pentru că iubesc muzeele, Museum of The Future nu putea fi ratat. Au fost încântați să descopere minunea arhitecturală, placată cu 1.024 de piese reprezentând citate ale Excelenței Sale Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, redate în caligrafia Mattar bin Lahej.

giulia8 jpeg

Curioși să vadă dacă și Museum of Illusions din Dubai este creat pe structura din toate țările în care l-au vizitat, Giulia și Vlad i-au trecut și lui pragul. «Da, este la fel. Dar tot ne place și ne-am bucurat. De fapt, noi oriunde mergem, nu ratăm muzeele. Deci nici în Dubai nu puteam face o excepție», a spus Giulia.

Ca să înțelegi o cultură, trebuie sa îi cunoști rădăcinile. Astfel, Giulia și Vlad au făcut o vizită la Jumeirah Mosque și în Old Dubai. În Old Dubai s-au plimbat pe străduțele care aduc aminte de poveștile de odinioară, s-au uitat la magazinele cu suveniruri – cumpărând pentru cei dragi câteva cadouri cu specific emiratean. Dubai-ul nu se vizitează fără a trăi și experiența dune bashing-ului, a Apusului în deșert, a pozelor alături de cămile și a camp-ului beduinilor. Giulia și Vlad s-au bucurat de toate aceste experiențe.

giulia80 jpeg

“Cred că nu se putea să alegem un moment mai bun decât aniversarea celor 10 ani de căsătorie pentru vacanța noastră în Dubai pentru că va rămâne, cu siguranță, în sufletul nostru ca fiind cea mai frumoasă vacanță a noastră în doi. Ne-am întors acasă de câteva zile deja, însă vorbim doar despre momentul în care vom reveni. Ne-a placut totul de la locurile vizitate, mâncarea, vibe-ul oamenilor de acolo. Eu, personal, am fost plăcut surprinsă de curățenia pe care nu am mai găsit-o în nicio altă destinație în care am fost până acum iar Vlad a fost cu adevărat impresionat de tot ce înseamnă gastronomie".Recente pe Ok! Magazine

Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg