Goldie Hawn, agresată sexual la 19 ani. Actriţa vorbeşte despre „experienţa înfricoşătoare” şi agresorul său: “Eram şocată!”

23 ianuarie, 2022
1 goldie hawn profimedia 0097081112 jpg jpeg

Vedeta hollywoodiană a adus în discuţie ceva ce i s-a întâmplat la începutul carierei, acuzând un caricaturist faimos de la Hollywood de hărţuire sexuală în timpul unui casting petrecut când actriţa n-avea mai mult de 19 ani.  

“Aveam un scenariu şi citeam din el”, a început să povestească vedeta de 76 de ani pe 21 ianuarie 2022. “M-am dus în Park Avenue să mă întâlnesc cu el. Până să mă dezmeticesc, m-am trezit în apartamentului unui tip bogat, cunoscut, pe nume Al Capp”, a dezvăluit Goldie, pentru emisiunea “The Megyn Kelly Show” de vinerea care a trecut, despre incidentul petrecut în 1964.

Capp, care a murit în 1979, este celebrul caricaturist cunoscut mai ales pentru show-ul “Li’l Abner”.

“Venea spre mine cu ceea ce părea să fie un picior de lemn. Avea un rânjet pe faţă insinunat. Întreaga poveste a fost foarte urâtă!”, a comentat Hawn. “Şi mi-a spus că se întoarce imediat, că se duce să se îmbrace puţin mai comod. Şi s-a întors într-un halat. Atunci a fost momentul în care am început să mă panichez, pentru că îmi dădusem seama că ceva ciudat se întâmpla”, şi-a amintit diva hollywoodiană episodul regretabil.

“Apoi am început să mă gândesc în sinea mea că trebuie să-i dau de înţeles că eu sunt fată cuminte şi că, orice gânduri ar avea, nimic de-asemenea natură nu se va întâmpla. Aşa că m-am pus să vorbesc depre mama şi tatăl meu şi despre cum şi-au dorit ei să mă mărit cu un dentist evreu, ca să vadă că eram destul de religioasă. Voiam să-şi dea seama că eu aveam principii”, a continuat legedara actriţă să povestească.

Cum a scăpat?

“«Prefă-te proastă, arată ca o imbecilă!»”, spune ea că i-a ordonat el în timp ce i-a spus să se apropie de el şi să-şi ridice fusta ca să-i vadă mai bine picioarele. În primă instanţă, l-a ascultat, însă, după ce acesta îi spusese să ridice şi mai mult fusta, ea l-a refuzat.

“Mi-a spus să mă apropii de el şi să-l sărut. Eram şocată, însă, în acelaşi timp, mă aşteptam la asta. Aşa că m-am dus până la canapea, ca să vadă că n-aveam de gând să fug din cameră, ci că aveam să-mi păstrez calmul indiferent de situaţie. Şi atunci şi-a scos halatul de pe el şi… toată treaba lui… tot cârnăciorul lui era, pur şi simplu acolo, în faţa ochilor mei”, a dezvăluit Goldie.

“M-am uitat la el şi i-am spus: «Vai, domnule Capp, dar n-o să obţin niciodată un rol aşa!», iar el mi-a spus atunci: «Păi, eu le deţin pe toate şi tu n-o să primeşti niciunul dintre ele, în cazul acesta....», la care eu i-am răspuns: «Nu-i nimic, eu sunt dansatoare oricum, dar, vă spun, eu n-o să primesc niciodată un rol în acest mod». După care el mi-a spus să mă întorc de unde am venit şi să mă duc că mă mărit cu un dentint evreu. Iar eu am ieşit în timp ce i-am aruncat un «Ooo, chiar asta e posibil să fac!». Şi am ieşit din cameră”, a declarat Hawn.

În timp ce ieşea din cameră plângând, actriţa şi-a dat seama că trenul care o ducea în locul în care avea un casting pentru un spectacol de dans nu mergea. “Mi-a aruncat 20 de dolari pentru un taxi. Aceea n-a fost o zi bună din viaţa mea!”, a adăugat vedeta. În 2017, Holdie şi-a mai adus aminte de acel episod de la începutul carierei sale, atunci când a stat de vorbă cu cei de la revista People, şi a numit incidentul “atât de înfricoşător”.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg