Goldie Hawn, agresată sexual la 19 ani. Actriţa vorbeşte despre „experienţa înfricoşătoare” şi agresorul său: “Eram şocată!”

23 ianuarie, 2022
1 goldie hawn profimedia 0097081112 jpg jpeg

Vedeta hollywoodiană a adus în discuţie ceva ce i s-a întâmplat la începutul carierei, acuzând un caricaturist faimos de la Hollywood de hărţuire sexuală în timpul unui casting petrecut când actriţa n-avea mai mult de 19 ani.  

“Aveam un scenariu şi citeam din el”, a început să povestească vedeta de 76 de ani pe 21 ianuarie 2022. “M-am dus în Park Avenue să mă întâlnesc cu el. Până să mă dezmeticesc, m-am trezit în apartamentului unui tip bogat, cunoscut, pe nume Al Capp”, a dezvăluit Goldie, pentru emisiunea “The Megyn Kelly Show” de vinerea care a trecut, despre incidentul petrecut în 1964.

Capp, care a murit în 1979, este celebrul caricaturist cunoscut mai ales pentru show-ul “Li’l Abner”.

stanga
dreapta
2 goldie hawn profimedia 0098229759 jpg jpeg
3 goldie profimedia 0099009371 jpg jpeg
4 goldie profimedia 0154312744 jpg jpeg
5 goldie profimedia 0166643357 jpg jpeg
6 goldie jpg jpeg
7 goldie profimedia 0154537902 jpg jpeg
8 goldie profimedia 0154423583 jpg jpeg
1 goldie hawn profimedia 0097081112 jpg jpeg

“Venea spre mine cu ceea ce părea să fie un picior de lemn. Avea un rânjet pe faţă insinunat. Întreaga poveste a fost foarte urâtă!”, a comentat Hawn. “Şi mi-a spus că se întoarce imediat, că se duce să se îmbrace puţin mai comod. Şi s-a întors într-un halat. Atunci a fost momentul în care am început să mă panichez, pentru că îmi dădusem seama că ceva ciudat se întâmpla”, şi-a amintit diva hollywoodiană episodul regretabil.

“Apoi am început să mă gândesc în sinea mea că trebuie să-i dau de înţeles că eu sunt fată cuminte şi că, orice gânduri ar avea, nimic de-asemenea natură nu se va întâmpla. Aşa că m-am pus să vorbesc depre mama şi tatăl meu şi despre cum şi-au dorit ei să mă mărit cu un dentist evreu, ca să vadă că eram destul de religioasă. Voiam să-şi dea seama că eu aveam principii”, a continuat legedara actriţă să povestească.

Cum a scăpat?

“«Prefă-te proastă, arată ca o imbecilă!»”, spune ea că i-a ordonat el în timp ce i-a spus să se apropie de el şi să-şi ridice fusta ca să-i vadă mai bine picioarele. În primă instanţă, l-a ascultat, însă, după ce acesta îi spusese să ridice şi mai mult fusta, ea l-a refuzat.

“Mi-a spus să mă apropii de el şi să-l sărut. Eram şocată, însă, în acelaşi timp, mă aşteptam la asta. Aşa că m-am dus până la canapea, ca să vadă că n-aveam de gând să fug din cameră, ci că aveam să-mi păstrez calmul indiferent de situaţie. Şi atunci şi-a scos halatul de pe el şi… toată treaba lui… tot cârnăciorul lui era, pur şi simplu acolo, în faţa ochilor mei”, a dezvăluit Goldie.

“M-am uitat la el şi i-am spus: «Vai, domnule Capp, dar n-o să obţin niciodată un rol aşa!», iar el mi-a spus atunci: «Păi, eu le deţin pe toate şi tu n-o să primeşti niciunul dintre ele, în cazul acesta....», la care eu i-am răspuns: «Nu-i nimic, eu sunt dansatoare oricum, dar, vă spun, eu n-o să primesc niciodată un rol în acest mod». După care el mi-a spus să mă întorc de unde am venit şi să mă duc că mă mărit cu un dentint evreu. Iar eu am ieşit în timp ce i-am aruncat un «Ooo, chiar asta e posibil să fac!». Şi am ieşit din cameră”, a declarat Hawn.

În timp ce ieşea din cameră plângând, actriţa şi-a dat seama că trenul care o ducea în locul în care avea un casting pentru un spectacol de dans nu mergea. “Mi-a aruncat 20 de dolari pentru un taxi. Aceea n-a fost o zi bună din viaţa mea!”, a adăugat vedeta. În 2017, Holdie şi-a mai adus aminte de acel episod de la începutul carierei sale, atunci când a stat de vorbă cu cei de la revista People, şi a numit incidentul “atât de înfricoşător”.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg