Grădina Palatului Elisabeta, în floare FOTO

5 aprilie, 2017
IMG 8908 jpeg
image

Pe 18 mai 2017 se vor împlini 16 ani de când Palatul Elisabeta a redevenit reşedinţă regală. În acest răstimp, grădina palatului a fost îngrijită cu multă luare-aminte de personalul Casei Majestăţii Sale şi, de câţiva ani încoace, de profesorii şi studenţii Universităţii de Stiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

Grădina Palatului Elisabeta, care găzduieşte anual Garden Party de 10 Mai, are acum specii noi de arbuşti, copaci şi flori. În anul 2008 a fost creat “Memorialul Copacilor”, un fel de a împleti natura cu prezentul românesc prin plantarea, de către personalităţile care trec pragul reşedinţei regale, a unui pom sau a unui copac ce le poartă numele.

Copacii care au fost plantaţi în anul 1937, la inaugurarea palatului, sunt protejaţi şi îngrijiţi. La fel, iarba grădinii este atent întreţinută şi decorată din loc în loc cu sculpturi în piatră sau în metal.

La 1 aprilie 2017, grădina a fost fotografiată, deşi doar o mică parte din flori au îmbobocit sau înflorit, în această primăvară uşor târzie.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png