Greu de recunoscut. Cara Delevingne, campioana schimbărilor dramatice de look

Supermodelul Cara Delevingne este campioana schimbărilor dramatice de look, căci părul său a suferit transformări uluitoare în ultimul an. De la păr lung în bucle, la bob de un blond platinat, la tunsoare 0, urmată de pixie și acum, o nouă culoare de păr.

Una dintre cele mai impresionante apariții ale Carei, cu o tunsoare pixie și un păr blond paltinat.

Britanica în vârstă de 25 de ani se reinventează cu fiecare apariție, iar cel mai nou look al său a făcut-o greu de recunoscut. De când și-a îndreptat atenția spre cariera de actriță, Cara a făcut o mulțime de compromisuri în ceea ce privește podoaba sa capilară, iar cea mai drastică schimbare a fost tunsoarea zero pentru rolul său din pelicula „Life In A Year”. Și-a sacrificat pletele bogate, șocând pe toată lumea cu îndrăzneala ei, iar acum look-ul său este unul predominant masculin.

Cara a decis să-și lasă părul să crească și și-a păstrat culoare naturală, un șaten închis. Cea mai nouă apariție a ei a fost o încântare pentru fani. Noroc că fața ei de model, cu o structură osoasă frumoasă, ochi albaștri, nas perfect și buze conturate, este inconfundabilă și îi permite să poarte orice își dorește în materie de coafuri.

Așa arată Cara acum. Blondă sau șaten închis?

Iată schimbările prin care frumoasa Cara a trecut în ultimul an. Care este look-ul care o prinde cel mai bine?

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA