Greu o mai recunoști! Lana del Rey s-a îngrășat foarte mult, schimbare colosală de look

25 mai, 2022
FotoJetLana jpg

Lana del Rey s-a îngrășat vizibil și, după spusele sale, schimbarea s-a petrecut în pandemie, când oamenii s-au confruntat cu nenumărate restricții, mai ales în America.

Pandemia a lăsat urme concrete pe silueta senzualei cântărețe. Pe 21 iunie, bruneta va împlini 37 de ani. Pe numele său real Elizabeth Woolridge Grant, Lana este celebră în toată lumea pentru melodiile sale, care au făcut furori: ”Ride”, ”Blue Jeans” sau ”Summertime sadness”.

Lana del Rey (7) jpg

Artista a fost surprinsă în urmă cu câteva zile plimbându-se prin Melrose Place, într-o ținută lejeră, jeanși, flip-flops și cămașă albă, împreună cu o prietenă.

Lana del Rey (5) jpg

Părul și l-a prins, iar la shopping a avut noroc, căci a ieșit cu pungă mare dintr-un magazin.

Lana del Rey este total schimbată de când a luat proporții. Surplusul ponderal se vede foarte bine în zona coapselor, care aproape s-au dublat față de cum le avea în videoclipurile de dinainte de pandemie.

Provenind dintr-o familie iubitoare de muzică, Lana a cântat de la o vârstă fragedă la serbările școlii și în corul bisericii. Ea avea să declare într-o serie de interviuri că a fost puternic influențată de muzica unor cântăreți precum Britney Spears, Elvis Presley sau Kurt Cobain.

Deși a avut o copilărie liniștită, Elizabeth a început să consume droguri și alcool la vârsta de cincisprezece ani, iar părinții săi au fost nevoiți s-o trimită la internat. Primul album de studio al cântăreței, intitulat Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant, a fost lansat în ianuarie 2010. Tot atunci a adoptat pseudonimul Lana Del Rey, din dorința de a avea un nume care să „fie la fel de frumos ca și muzica în sine.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg