Greu o mai recunoști! Lana del Rey s-a îngrășat foarte mult, schimbare colosală de look

25 mai, 2022
FotoJetLana jpg

Lana del Rey s-a îngrășat vizibil și, după spusele sale, schimbarea s-a petrecut în pandemie, când oamenii s-au confruntat cu nenumărate restricții, mai ales în America.

Pandemia a lăsat urme concrete pe silueta senzualei cântărețe. Pe 21 iunie, bruneta va împlini 37 de ani. Pe numele său real Elizabeth Woolridge Grant, Lana este celebră în toată lumea pentru melodiile sale, care au făcut furori: ”Ride”, ”Blue Jeans” sau ”Summertime sadness”.

Lana del Rey (7) jpg

Artista a fost surprinsă în urmă cu câteva zile plimbându-se prin Melrose Place, într-o ținută lejeră, jeanși, flip-flops și cămașă albă, împreună cu o prietenă.

Lana del Rey (5) jpg

Părul și l-a prins, iar la shopping a avut noroc, căci a ieșit cu pungă mare dintr-un magazin.

Lana del Rey este total schimbată de când a luat proporții. Surplusul ponderal se vede foarte bine în zona coapselor, care aproape s-au dublat față de cum le avea în videoclipurile de dinainte de pandemie.

Provenind dintr-o familie iubitoare de muzică, Lana a cântat de la o vârstă fragedă la serbările școlii și în corul bisericii. Ea avea să declare într-o serie de interviuri că a fost puternic influențată de muzica unor cântăreți precum Britney Spears, Elvis Presley sau Kurt Cobain.

Deși a avut o copilărie liniștită, Elizabeth a început să consume droguri și alcool la vârsta de cincisprezece ani, iar părinții săi au fost nevoiți s-o trimită la internat. Primul album de studio al cântăreței, intitulat Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant, a fost lansat în ianuarie 2010. Tot atunci a adoptat pseudonimul Lana Del Rey, din dorința de a avea un nume care să „fie la fel de frumos ca și muzica în sine.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg