Guess Who?

2 noiembrie, 2016
Clark Gable jpeg

Am răsfoit vechile albume foto ale acestor viitoare celebrităţi şi uite ce poze haioase am găsit... Ghiceşti cine e în poză? Află răspunsul corect dând click pe „pagina următoare”

image

Fotografia datează din anul 1925, înainte ca domnul din imagine să-şi schimbe dantura – fapt care i-a schimbat şi înfăţişarea. Aici avea doar 24 de ani, când încă lucra ca figurant în filme. Abia cinci ani mai târziu avea să obţină un contract cu MGM, iar în 1931, Joan Crawford îl ajuta să se lanseze în „Dance, Fools, Dance”.

În poza anterioară: Clark Gable

GUESS WHO?

image

Un mare artist, care a cunoscut gloria chiar din timpul vieţii. Iar azi, la aproape trei decenii de la moartea lui, operele lui de artă, mai ales portretele VIP, sunt la fel de apreciate.

În poza anterioară: Andy Warhol

image

O fotografie din 1965, pe când acest artist avea 20 de ani. Părea mai tânăr, dar deja avea formaţia the Wailers. Ulterior, îşi va lăsa să crească o coamă... "like a Lion in Zion"!

În poza anterioară: Bob Marley

GUESS WHO?

image

Acelaşi an 1965, dar de data asta un actor fără nicio legătură cu cultura rasta. Viitorul star hollywoodian era aici în ultimul an la St. Mark's School of Texas. A cunoscut succesul în multe filme de acţiune - printre care şi cele în care a făcut pereche la costum negru... cu un negru!

În poza anterioară: Tommy Lee Jones

image

În anii de şcoală, prin 1985. Puştiul avea să devină un chel dur şi musculos al filmelor de acţiune…

În poza anterioară: Vin Diesel

GUESS WHO?

image

Aici avem un alt dur, dar nu din lumea artistică – şi nu unul chel. Nici măcar unul care a ajuns să aibă muşchi. În schimb, omul acesta a arătat muşchii întregii lumi în fel şi chip. Aici juca baschet în echipa liceului.

În poza anterioară: Fidel Castro

image

O recunoaşteţi? O brunet cârlionţată cu o voce de aur, dar şi cu talent actoricesc. Aici avea 13 ani şi fusese arestată fiindcă fugise cu maşina mamei sale. Şi, ce-i drept, a rămas toată viaţa o rebelă…

În poza antertioară: Cher

GUESS WHO?

image

Aici avem, stand relaxat în scaun, un băieţel de şapte ani – nu viitor mare star. Ci chiar acel actor pe care mulţi îl consider cel mai talentat din toate timpurile.

În poza anterioară: Robert De Niro

GUESS WHO?

image

Pe puştiul acesta de 14 ani nu l-a părăsit dragostea pentru saxofon nici când a intrat în politică, ajungând la cel mai înalt nivel.

În poza anterioară: Bill Clinton

image

Şi băieţelul acesta şmecher a avut legături până la cel mai înalt nivel, la Casa Albă. Dar asta în alte timpuri. Şi nu doar la Casa Albă, ci şi în rândurile Mafiei, fiind uneori chir în mijlocul jocurilor dintre cele două tabere.

În poza anterioară: Frank Sinatra

GUESS WHO?

image

Am păstrat pentru final o imagine de familie din care e imposibil să nu-l recunoşti pe băieţel. E singurul din acest album care pare să-şi păstrat trăsăturile chiar şi azi, la 55 de ani, când e bărbat însurat, deşi am fi zis că va rămâne celibatar. Da, e chiar el: George Clooney!Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg