Gustul purităţii, acum în sticla specială pentru copii, AQUA Carpatica Kids

20 decembrie, 2017
AK Comunicat jpeg

Brandul de apă minerală naturală AQUA Carpatica lansează pe piaţă produsul AQUA Carpatica Kids. Noua sticlă are un design special creat pentru copii, cu un dop care curge doar atunci când bei şi le permite celor mici să se hidrateze singuri.

image

Beneficiile apei minerale naturale AQUA Carpatica Kids

AQUA Carpatica minerală naturală plată este o apă oligominerală, cu un conţinut redus de minerale, recomandată în alimentaţia zilnică a copiilor. Toate componentele sale sunt în echilibru perfect şi este o apă recomandată de Societatea Română de Pediatrie pentru consumul destinat copiilor, având un conţinut redus de sodiu şi cel mai mic nivel de nitraţi dintre toate apele plate din România. De asemenea, AQUA Carpatica este o apă minerală naturală, neprocesată sau purificată în mod artificial, alcalină în mod natural şi care poate fi folosită cu încredere pentru hidratarea optimă a celor mici.

Având în vedere calităţilor extraordinare ale apei oligominerale AQUA Carpatica îmbuteliată din izvorul Băjenaru, cu o cantitate foarte scăzută de sodiu (0,75mg/l) şi cel mai scăzut număr de nitraţi (0,80 mg/l), aceasta a fost recunoscută pentru beneficiile sale pentru consumul destinat bebeluşilor, iar crearea noilor sticluţe AQUA Carpatica Kids  a venit ca un pas natural şi firesc.

Acest nou produs, cu un design special pentru copii, vine în completarea gamei AQUA Carpatica, prezentă pe piaţă încă de la finalul anului 2010 cu apa minerală plată (0.5l, 1l, 1.5l, 2l, 5l), apa minerală naturală, natural carbogazoasă (0.5l, 1.5l), carbogazoasă Forte (0.5l, 1.5l).

Noua sticlă AQUA Carpatica Kids, potrivită pentru hidratarea celor mici

Dacă pentru adulţi apa este un element esenţial în funcţionarea corectă şi sănătoasă a organismului, pentru copii, aceasta este cu atât mai importantă cu cât sunt în creştere şi toate celulele au nevoie de multă apă pentru a asigura atât energia de care au nevoie, cât şi dezvoltarea armonioasă.

În plus, hidratarea este responsabilă şi de buna funcţionare a creierului şi perioada în care un copil se poate concentra eficient la şcoală sau când învaţă lucruri noi, de aceea, este important să aibă mereu la îndemână o sticluţă cu apă care să îi amintească să se hidrateze. Apa trebuie să fie naturală şi de foarte mare calitate.

AQUA Carpatica Kids a fost special creată pentru a veni în ajutorul părinţilor care vor să le ofere copiilor lor o alternativă sănătoasă de hidratare printr-o sticluţă de 250 ml, într-un ambalaj atrăgător cu personaje colorate şi cu un dop special, curge doar atunci când bei, şi, astfel, cei mici se pot hidrata în siguranţă, vărsarea apei fiind evitată. Dopul special are o supapă de silicon ce determină curgerea controlată a lichidului şi nu permite pătrunderea de niciun fel a corpurilor străine în recipient, păstrând nealterată calitatea apei.

AQUA Carpatica Kids, ediţie specială de sărbători cu 4 sticluţe cadou

Noile produse AQUA Carpatica Kids sunt disponibile în lanţurile marilor magazine precum: Auchan, Kaufland, Carrefour, Cora, Profi, Penny, Real, Selgros, Mega Image, Metro şi Supeco, iar ediţia specială pentru sărbătorile de iarnă, cu 20 de sticluţe şi 4 cadou, este disponibilă în Auchan, Cora, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Metro, Real şi Selgros.

Despre companie

Carpathian Springs SA este o companie membră a VALVIS Holding din anul 2005. Compania are ca obiect de activitate îmbutelierea şi distribuţia apelor minerale naturale AQUA Carpatica şi este pe piaţă din anul 2010.Recente pe Ok! Magazine

Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
FotoJetAdda jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}