Gwyneth Paltrow, în brațele fostului soț. Care este motivul

8 iunie, 2022

Gwyneth Paltrow a lăsat resentimentele la o parte și a participat alături de fostul soț la festivitatea de absolvire a fiicei lor .

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 49 de ani, și starul Coldplay Chris Martin, în vârstă de 45 de ani, au fost fotografiați împreună la evenimentul în care fiica lor, Apple, a fost personajul principal. Cei doi au divorțat din 2016, dar s-au reunit, zilele trecute, pentru a fi alături de fiica lor de 18 ani în ziua ei cea mare.

Părinți mândri, cei doi au putut fi văzuți zâmbind lângă Apple într-o poză distribuită de Gwyneth pe rețelele de socializare. Chris le-a îmbrățișat cu multă dragoste pe cele două. Actrița a scris în dreptul fotografiei: „Felicitări tuturor absolvenților, în special @applemartin”.

Gwyneth și Chris s-au întâlnit pentru prima dată în culise la un concert Coldplay în 2002.

Pe 5 decembrie 2003, cei doi s-au căsătorit în California, iar, în 2004, Gwyneth a adus pe lume primul lor copil. Pe 8 aprilie 2006, Gwyneth și Chris l-au întâmpinat pe cel de-al doilea lor copil, Moise.

Cu toate acestea, după 10 ani, în martie 2014, cei doi au decis să pună capăt mariajului. Dragostea pentru copii îi ține, însă, conectați.

pat12 jpg

Apple a împlinit, luna trecută, 18 ani, iar Gwyneth a scris pe o rețea de socializare un mesaj emoționant. Vedeta a postat o fotografie cu fiica ei și-a exprimat mândria.

„18. Sunt lipsită de cuvinte în dimineața asta. Nu aș putea fi mai mândră de femeia care ești. Ești tot ce aș fi putut visa și multe altele. Inima mea este plină de sentimente pe care nu le pot exprima în cuvinte. Ești extraordinară din toate punctele de vedere. La mulți ani, fata mea dragă!

Sper că știi cât de special ești și câtă lumină ai adus în sufletul celor care au norocul să te cunoască. În special mie. O spun tot timpul și nu mă voi opri niciodată... în cuvintele mătușii Drew, m-am născut în ziua în care te-ai născut”.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg