HÄAGEN-DAZS: o îngheţată cu gust perfect şi look sofisticat

4 mai, 2012

Începând cu acest sezon, Häagen-Dazs ţinteşte rafturile cu un ambalaj nou, ultra-premium , conceput special pentru a completa experienţa senzaţională data de gustul

Începând cu acest sezon, Häagen-Dazs ţinteşte rafturile cu un ambalaj nou, ultra-premium , conceput special pentru a completa experienţa senzaţională data de gustul unic al înghetatei Häagen-Dazs.

La Häagen-Dazs ingredientele sunt atent selectate şi prelucrate pentru a oferi cele mai bune combinaţii de arome şi pentru a satisface cele mai înalte aşteptări în materie de gust. Acelaşi standard se reflectă şi în noul ambalaj, făcând îngheţata Häagen-Dazs cu «gust », atât în interior, cât şi în exterior.

Ambalajul pastreaza vişiniul familiar cunoscătorilor şi auriul pe care fanii le asociază cu Häagen-Dazs. Designul tachinează papilele gustative cu imaginea unei panglici răsucite, create pentru a ne aminti de vartejul de ingrediente de lux continute, ingrediente precum caramelul bogat şi ciocolata decadentă.

Noul design a fost creat pentru a reflecta luxul experientei gustului Häagen-Dazs , fiind o abordare modernă a unui clasic atemporal.

Despre Häagen-Dazs:

Häagen-Dazs a creat categoria super-premium a inghetatei in 1961, inghetata vanduta astazi in mai mult de 50 de tari. Cunoscuta pentru gust, calitate si inovatie, inghetata Häagen-Dazs este disponibila pe piata de retail, in hoteluri de calitate superioara si in peste 900 de cafenele Häagen-Dazs din lumea intreaga.

Preţ recomandat 38 de lei/cutia de 430gRecente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
oana roma 8 fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg