HaHaHa Production şi Hama, parteneriatul anului!

11 decembrie, 2020
9 smiley jpg jpeg

Pentru prima oară în România, unul dintre cele mai mari label-uri de muzică independente, HaHaHa Production, colaborează cu Hama, unul dintre liderii europeni în business-ul cu accesorii, pentru a crea o gamă de produse în ediţie limitată şi pentru a oferi oportunitatea oamenilor să se bucure de fiecare moment al zilei.

Anul 2020 a pus toţi oamenii în faţa unei provocări imense. Cu toate acestea, echipele de proiect din Romania si Germania, au refuzat să renunţe şi au arătat că pasiunea învinge mereu. Casa de producţie a lui Smiley împreună cu Hama România, au lansat o gamă de produse în ediţie limitată. Cu design unic, 100% românesc şi proces tehnologic german, produsele îşi fac locul printre giganţii industriei şi transmit emoţia tuturor implicaţi în proiect.

Boxele portabile, rucsacul, powerpack-ul şi căştile în ediţie limitată sunt pregătite să transforme zilele mai puţin plăcute în zile frumoase, iar pe cele frumoase în zile extraordinare. Echipa de design şi-a folosit instrumentele creative şi a dat viaţă la 3 variante de design unice. Acestea au fost gândite încât să se potrivească cu lifestyle-ul fiecărui om - VIBE. FEEL. LIVE.

4 live jpg jpeg

VIBE este pentru cei care sunt gata să îşi creeze cele mai cool amintiri. FEEL este pentru cei care trăiesc toate sentimentele la maximum şi se simt liberi. LIVE este pentru cei care lasă totul deoparte şi se bucură de moment. #PlayMore

5 poza generala jpg jpeg

Căştile cu ANC (Active Noise Cancelling) fac pereche cu powerpack-ul ultra compact de 10 000 mAh, pentru ca toate momentele să fie pline cu muzică. Boxa cu Bluetooth 5.0 sau cea cu fete interschimbabile sunt gata să dea start-ul celor mai cool petreceri. Puteţi lua peste tot cu voi toate aceste produse, datorită rucsacului impermeabil cu spaţii generoase de depozitare şi port USB pentru încărcare.

3 live 2 jpg jpeg

Poţi achiziţiona produsele atât online, pe site-ul www.hamaxhahahaproduction.ro, cât şi offline, din retelele magazinelor partenere.

Smiley, declaraţii despre noua colaborare

“Visele devin realitate doar dacă îţi doreşti îndeajuns de tare, însă trebuie să şi acţionezi. Timp de 2 ani, împreună cu echipele de proiect, am investit multă muncă, pasiune şi mult suflet. Totul ca să îţi transformăm fiecare zi într-una mai bună!” – SmileyRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg