Hailey Baldwin a dezvăluit de ce nu poate avea încă un copil cu Justin Bieber

30 noiembrie, 2022

Drama celui mai hot cuplu din showbizul american se adâncește odată cu anunțul făcut de manechinul de 26 de ani, care a dezvăluit că și ea are o problemă serioasă de sănătate.

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg

Ca și cum nu era de-ajuns faptul că Justin Bieber are, pe lângă anxietăți, și diverse probleme de sănătate, acum aflăm că nici tânăra lui soție, Hailey Baldwin, nu e chiar bine. Fiica lui Stephen Baldwin tocmai a dezvăluit motivul pentru care încă nu poate avea încă un copil cu Justin Bieber.

"Am un chist pe ovar de mărimea unui măr", a scris modelul într-un mesaj postat pe InstaStory, în care apare cu cămașa trasă în sus, pentru a i se vedea abdomenul. "Nu am endometrioză sau sindromul ovarelor polichistice, dar am avut un chist ovarian de câteva ori și asta nu e deloc amuzant."

Hailey, care și-a sărbătorit recent ziua de naștere în Japonia împreună cu Justin Bieber, a scris în legenda fotografiei că umflătura care se vede "nu este un bebeluș", negând încă o dată zvonurile insistente despre o posibilă sarcină, care au apărut încă de când ea și Justin s-au cuplat în 2018.

Hailey Baldwin are un chist cat un mar   Instagram jpg

Deși nu a oferit mai multe informații despre ce are de gând să facă cu acel chist, ea a spus că o doare și că "se simte grețoasă și balonată și cu crampe și emoțională". "Oricum... sunt sigură că multe dintre voi care se găsesc în această situație și pot înțelege prin ce trec", a scris ea. "Ne descurcăm".

Hailey a vorbit mereu deschis despre problemele sale de sănătate. La începutul acestui an, ea a fost internată după ce a suferit un așa-numit atac ischemic tranzitoriu. "Am avut un mic cheag de sânge care a plecat printr-o gaură din inima mea, cu care m-am născut și care nu s-a închis niciodată, și a ajuns la creier", a spus ea în emisiunea Live with Kelly and Ryan. "Nu am știut niciodată că am avut o gaură în inimă, așa că este, de fapt, o binecuvântare mascată, pentru că am putut s-o descopăr la timp și să trec printr-o procedură pentru a o închide. Acum am un dispozitiv în cord pentru totdeauna".

FOTO: Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg