Haine uitate in masina de spalat? De acum ai gama FreshCare+ de la Whirlpool

13 noiembrie, 2018
18 picture15 jpg jpeg

Păstrează prospeţimea rufelor dvs.  după încheierea ciclului de spălare, cu până la 6 ore.

Acţiunea delicată a aburilor şi rotirile îngrijesc rufele dvs. în interiorul maşinii de spălat*

* Tratamentul FreshCare + inhibă proliferarea principalelor surse de miros neplăcut (în interiorul maşinii de spălat) timp de până la 6 ore de la încheierea procesului de spălare. Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate şi pilote.

FreshCare+

O nouă dimensiune a prospeţimii

Noul sistem FreshCare + păstrează prospeţimea rufelor la încheierea ciclului de spălare. FreshCare + inhibă proliferarea principalelor surse de miros chiar şi atunci când rufele sunt lăsate în interiorul tamburului timp de mai multe ore. Când nu aveţi timp să scoateţi rufele din maşină sau sunteţi afară, acest sistem reprezintă soluţia ideală pentru a păstra prospeţimea rufelor în interiorul maşinii timp de până la şase ore de la încheierea ciclului. Ciclul FreshCare + masează uşor rufele cu câteva oscilaţii bidirecţionale lente, alternate cu jeturi de abur provenind de jos la intervale regulate. Acest lucru face posibilă circulaţia aerului în interiorul maşinii pentru a preveni mirosurile neplăcute şi pentru a menţine umiditatea corectă pe rufe. FreshCare + poate fi selectat * la setarea parametrilor de spălare sau pe parcursul ciclului de spălare şi oprit în orice moment.

*Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate şi pilote.

Conceput pentru a asigura confortul şi atractivitatea.

Noul FreshCare + oferă o interfaţă intuitivă şi uşor de utilizat, care simplifică interacţiunea utilizatorului şi oferă o experienţă plăcută de spălare tuturor. Uşa largă şi hubloul echipat cu mâner ergonomic integrat facilitează utilizarea zilnică.

image

PASTREAZA RUFELE FRESH DUPA TERMINAREA CICLULUI DE SPALARE

SCAPA DE GRIJA HAINELOR UITATE IN MASINA DE SPALAT!

image

BENEFICIU

Datorită optiunii dedicate FreshCare+, rufele raman fresh in masina de spalat, pana la 6 ore dupa terminarea ciclului de spalare.

CUM FUNCTIONEAZA

Ciclul dedicat cu injectie de aburi si actiunea de rotire a tamburului FreshCare+  au grija de rufele tale in interiorul masinii de spalat (*)

(*) Tratamentul FreshCare+ inhiba proliferarea celor mai neplacute surse de mirosuri din interiorul masinii de spalat

FreshCare+  este o tehnologie patentata

image

Display-ul intuitiv cu design modern asigura o utilizare confortabila. Butonul rotativ permite selectarea optiunilor de spalare in cel mai usor mod posibil.

Fie ca este vorba despre rufe pentru adulti sau pentru nou-nascuti, masinile de spalat din gama FreshCare+ beneficiaza de tehnologii, optiuni si beneficii dedicate, in functie de tipul tesaturii* si timpul pe care il ai la dispozitie, pentru rezultate perfecte.

image

(*) Optiunea FreshCare+ nu este compatibila cu ciclurile de spalare dedicate tesaturilor delicate si pilotelor.

Tehnologii si beneficii FreshCare+

Datorita fazelor delicate de actiune a aburilor, rotirii tamburului si tratamentului FreshCare+, rufele raman moi, catifelate si frumos parfumate in interiorul cuvei, pana la 6 ore.

image

Datorita tehnologiei Al 6-lea Simt, masina de spalat detecteaza automat tipul si dimensiunea incarcaturii si alege cel mai bun ciclu de spalare, garantand rezultate optime si consum redus de timp, energie si apa.

image
image

Datorita senzorilor avansati care masoara si monitorizeaza nivelul de apa si turatia motorului, o serie de algoritmi detecteaza si definesc pentru fiecare faza a spalarii, de la inceput pana la clatire, cei mai buni parametrii in concordanta cu tipul incarcaturii si dimensiunea acesteia.

Colour 15° este un program de spalare care foloseste o temperatura scazuta datorita tehnologiei Energetic Wash. Pastreaza stralucirea culorilor pentru mai mult timp si curata perfect la 15°C, la fel ca la 40°C.

image

Energy Saving

image

Performanta maxima si consum minim de energie, pana la  A+++ -30%.

Capacitate de incarcare de pana la 9 kg.

image

Certificare Allergy UK

image

Este dovedit ca FreshCare+ ajuta la prevenirea si reducerea cu 99,9% a numarului de acarieni, bacterii si microbi in timpul procesului de spalare. Nu provoaca alergii.

Soft Move asigura miscari personalizate ale tamburului pentru o ingrijire adaptata oricarui tip de rufe. Tamburul efectuează un set exclusiv de 7 miscari specifice, adaptand frecventa si durata fiecarui tip de material si faza de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatii.

image
image

SenseInverter este un motor avansat care asigura fiabilitate datorita tehnologiei fara perii si controlului invertor. Durabilitate si consum redus de energie.

image

Motorul Sense Inverter este garantat 10 ani.

image

Clean+

image

Clean+ adapteaza puterea de curatare in functie de nevoile tale.

Masina de spalat adapteaza actiunea mecanica, in functie de optiunea selectata, fara a schimba temperatura.

Intensiv: pentru rufe foarte murdare, performanta la spalare A-10%

Spalare zilnica: pentru programele de spalare zilnica, la 100'

Rapid: pentru spalarea rufelor putin murdare, in 60‘

Optiunea Clean+ este disponibila pentru programele Albe si Sintetice la 40°C.

image


Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG