Halucinant! Richard Dreyfuss, acuzat că e homofob și misogin, după proiecția filmului „Jaws”

29 mai, 2024

Cunoscut pentru rolurile sale din filmele lui Steven Spielberg, actorul i-a dezamăgit pe spectatorii care au crezut că asistă la o sesiune de comentarii despre filmul de groază.

Replica lui la (r)evoluția sexuală actuală a societății e condamnată de public. FOTO: Getty Images
Replica lui la (r)evoluția sexuală actuală a societății e condamnată de public. FOTO: Getty Images

Nu a fost masterclass-ul pe care îl sperau! Un cinematograf din Massachusetts și-a cerut scuze spectatorilor care au asistat la o proiecție a filmului „Jaws”/„Fălci", în prezența starului Richard Dreyfuss. Actorul preferat al lui Steven Spielberg a făcut o serie de comentarii sexiste și homofobe în timpul proiecției din weekendul Memorial Day, relatează „The Hollywood Reporter”.

Sesiunea, care a avut loc sâmbătă la cinematograful Cabot din Beverly, trebuia să fie „O seară cu Richard Dreyfuss + o proiecție a filmului „Jaws”". Promisiunea? Că actorul va împărtăși cele mai bune anecdote de la realizarea filmului cult. Dar, potrivit celor câteva tweet-uri scrise de spectatori, actorul în vârstă de 76 de ani a preferat să își spună părerea despre înfățișarea Barbrei Streisand, despre tinerii transsexuali și despre regulile Academiei Oscar privind incluziunea. Adică un comportament sexist și homofob, așa cum l-au catalogat unii dintre spectatorii din acea seară, deși cei mai mulți au gustat momentul și au fost de-acord cu opiniile sale.

Pe X (Twitter), un utilizator a sugerat un titlu alternativ pentru evenimentul din această seară: „O seară de misoginie și homofobie cu Richard Dreyfuss. Dezamăgire nu este un cuvânt suficient de puternic pentru a descrie ceea ce simt". În secțiunea de comentarii a ultimei postări de pe Facebook a cinematografului, o altă mărturie: „Am părăsit discursul său din această seară împreună cu alte sute de persoane din cauza comentariilor sale rasiste, homofobe și misogine". Alții au descris comentariile lui Richard Dreyfuss ca fiind „dezgustătoare" și „ofensatoare".

Într-un videoclip postat pe YouTube, Dreyfuss poate fi văzut urcând pe scenă pentru sesiunea de întrebări și răspunsuri. El poartă o rochie peste haine. După un scurt dans, el este ajutat de două persoane să scoată rochia și să îmbrace o jachetă. În videoclip se aude melodia „Love Story" a lui Taylor Swift în timp ce el urcă pe scenă.

Într-un al doilea videoclip, Richard Dreyfuss comentează ultima sa carte: „Acum cincizeci de ani, fără ca nimeni să știe, educația civică a fost eliminată din programa tuturor școlilor publice americane, ceea ce înseamnă că nu știm cine suntem. Și dacă nu o recuperăm în curând, vom muri cu toții. Asigură-te că copiii tăi nu sunt ultima generație de americani. Atunci veți ști exact despre ce vorbesc”.

Într-o declarație obținută de „The Hollywood Reporter”, cinematograful și-a cerut scuze pentru comentariile făcute de vedetă: „Avem îngrijorări serioase în urma recentului eveniment [...] Opiniile exprimate de domnul Dreyfuss nu reflectă valorile de incluziune și respect pe care le susținem ca organizație. Regretăm profund suferința pe care acest lucru a provocat-o multora dintre clienții noștri". Contactat de ziar, actorul nu a răspuns.

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG