Havasi cântă astăzi la Sala Palatului

3 noiembrie, 2012
486914 420494524659691 2012409927 n jpeg

Celebrul artist de origine maghiară, care şi-a câştigat renumele de “cel mai rapid pianist din lume”, va concerta astăzi pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, alături de alţi 100 de artişti invitaţi în spectacol.

Celebrul artist de origine maghiară, care şi-a câştigat renumele de “cel mai rapid pianist din lume”, va concerta astăzi pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, alături de alţi 100 de artişti invitaţi în spectacol.

Impresionantul „Symphonic Concert Show“, semnat Havasi, va fi prezentat publicului român pentru a doua oară, de data aceasta într-o nouă înfăţişare: şase scene muzicale, legate între ele, vor ghida audienţa printr-o serie de stări de spirit ce fac ca spectacolul să fie descris ca un carusel al emoţiilor.

Producţia spectaculoasă va cuprinde elemente diferite, dar conectate între ele prin pasiunea pentru arte nemărginită a lui Havasi: de la ineditele „Pensula şi Pianul“ şi „Drum and Piano“ la celebra „The Storm“ şi emoţionanta „The Unbending Tree“.

image

Pe scenă vor evolua peste 100 de artişti din întreagă lume: peste 50 de instrumentişti, un cor impresionant acompaniat de toboşari japonezi şi 15 solişti.

„Cel mai rapid pianist al lumii“, deţinător al 11 discuri de platină, Havasi este unul dintre reprezentanţii de seamă ai muzicii clasice actuale. Pasiunea, talentul şi dorinţa sa de a arăta întregii lumi frumuseţea proiectelor sale l-au adus în faţa a peste 200 de milioane de oameni ce i-au urmărit în ultimii 3 ani concertele.

Biletele pentru concertul pe care îl va susţine la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro şi au preţuri cuprinse între 99 şi 335 de lei.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG