Hayden Panettiere, apariție de senzație într-o rochie Maria Lucia Hohan

Hayden Panettiere este din nou o femeie încrezătoare și zâmbitoare, după ce în octombrie, anul trecut, a anunțat că se internează într-o clinică de reabilitare pentru a-și trata depresia post-partum.

attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.
Hayden, la Critics` Choice Awards 2016

Starul din ”Nashville” a apărut aseară, pentru prima oară în public după internarea în respectiva clinică de reabilitare, la cea de-a 21-a gală a Premiilor Critics` Choice. Actrița a pășit pe covorul roșu într-o rochie lungă, de culoarea piersicii, semnată de nimeni alta decât Maria Lucia Hohan, designerul român.

SANTA MONICA, CA - JANUARY 17:  Actress Hayden Panettiere attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.  (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
O prezență foarte sexy pe covorul roșu

Cu un decolteu abisal și decupaje îndrăznețe, ținuta actriței a atras privirile tuturor. Partenera lui Wladimir Klitschko a ajuns, astfel, în topul celor mai bine îmbrăcate vedete prezente la Critics` Choice Awards.

Interesant de amintit e și faptul că nu este prima dată când Hayden alege să îmbrace o rochie semnată de designerul român. A mai făcut-o și-n urmă cu trei ani, în octombrie 2013, pe când actrița a mers să-și susțină iubitul la un meci de box.

hayden panettiere maria lucia hohan
Hayden, în rochie Maria Lucia Hohan, în 2013

Sursa foto: Getty / Facebook

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA