A renunțat la droguri și a revenit pe platourile de filmare! Heather Locklear se pregătește acum de nuntă

6 mai, 2022
heat3 jpg

Heather Locklear zâmbește și pare mai în formă ca niciodată după o lungă luptă cu abuzul de substanțe și peste 20 de perioade petrecute la dezintoxicare. Actrița și- a învins, în sfârșit, demonii și tocmai ce a sărbătorit trei ani de când nu se mai droghează.

„La 60 de ani, viața ei merge mai bine decât în anii trecuți”, spune o sursă pentru OK! . „A fost nevoie de multă putere și muncă grea, dar Heather culege roadele. Se simte grozav”.

Actrița, care s-a logodit cu iubitul din liceu, Chris Heisser , în vârstă de 60 de ani, în aprilie 2020, pare că și-a găsit, în sfârșit,marea iubire. „Este atât de recunoscătoare că au reluat relația”, spune o sursă despre dragostea lui Locklear cu Heisser, cu care a fost văzută pe 22 aprilie.

„ El este prințul ei fermecător după ce a sărutat o mulțime de broaște”, spune sursa.

heat1 jpg

Blonda s-a reîntors pe platourile de filmare, iar Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story  marchează primul ei proiect de actorie din ultimii cinci ani. Meritul îi aparține iubitul ei, care a ajutat-o să revină la Hollywood.

„Spune că se simte pe deplin susținută de el”, explică sursa. „Asta a făcut-o să își readucă viața pe drumul cel bun”.

Cei doi plănuiesc deja următorul pas: căsătoria.

„Vor o nuntă intimă pe plajă, în Malibu, probabil în această vară”, spune sursa, care spune că fiica lui Locklear, Ava , 24 de ani, pe care o are cu fostul soț, Richie Sambora, va fi alături de ea. „Ava este încântată că mama ei este în sfârșit sănătoasă și fericită”. Heather rezumă cel mai bine când spune mai bine mai târziu decât niciodată. Ea este o adevărată supraviețuitoare”.

Locklear nu își dorește o nuntă mare și consideră că o ceremonie mare nu este importantă , atâta timp cât sunt împreună. „Sunt de genul: „Ești bărbatul meu pentru tot restul vieții, indiferent dacă ne căsătorim sau nu”, a spus ea despre fericirea pe care o trăiește . Nunta nu este atât de importantă. Noi suntem împreună, ne iubim și ne susținem. Și într-adevăr, asta este tot ceea ce contează”.Recente pe Ok! Magazine

nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg