Heidi Klum împlinește 50 de ani. Și-a făcut cadou o ședință foto explozivă, topless, în Vogue

22 martie, 2023

Greu, foarte greu de crezut că această frumusețe atemporală se pregătește să schimbe prefixul, să împlinească 50 de ani.

Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg

Superbul supermodel german a pozat topless pentru ediția grecească Vogue, chiar înainte să împlinească 50 de ani. Fără sutien, în bluze extrem de transparente, Heidi Klum dă o nouă definiție femeii la 50 de ani.

Sunt deja celebre imaginile în care a pozat în lenjerie intimă alături de fiica sa, Leni, fotografii în care par mai degrabă surori.

Heidi și Leni Intimi jpg

Ei bine, da, Heidi Klum marchează încă un eveniment important al vieții cu o ședință foto remarcabilă. Câteva imagini le-a postat pe contul său de socializare, unde mulțumește Vogue Grecia.

Este ediția aniversară, în care ea este starul, chiar dacă ziua ei este abia peste trei luni. Revista se află pe piață de luni.

Observăm o Heidi Klum foarte naturală, cu o ținută simplă, șic, dar transparentă, cu sânii la vedere. Jurata de la ”America are talent” este o expertă în modeling, meserie pe care o practică de zeci de ani și pe care a îmbrățișat-o și superba sa fiică Leni Klum, care împlinește 19 ani anul acesta.

La ceas aniversar, în ediția aniversară grecească, Heidi Klum a primit două coperte, nu una. În prima stă jos, în a doua în picioare, cu o ținută sexy casual, care îi evidențiază fizicul adolescentin.

Vedeta a remarcat și apreciat recent varietatea modelelor, amintind că atunci când ea era tânără, toate trebuiau să fie la fel. Oricum, nu are nicio importanță pentru ea, căci silueta sa nu s-a modificat aproape deloc, ba dimpotrivă, este din ce în ce mai atrăgătoare, de parcă a oprit timpul în loc.

O ajută foarte mult natura sa jucăușă, care o îndeamnă constant să fie fericită, să se bucure de viață. Heidi Klum se înțelege de minune cu soțul său, iar joaca, escapadele și fotografiile sexy sunt la ordinea zilei în cronologia online a divei.

Heidi Klum a apărut ultima oară în Vogue Germania în ianuarie 2021, alături de fiica Leni.

heidi klum tom kaulitz jpeg

Modelul mai are încă trei copii cu fostul soț, cântărețul Seal: Henry, 17 ani, Johan, 16 ani, și Lou, 13 ani.

Heidi Klum și Seal au divorțat în 2014, pentru ca cinci ani mai târziu să se căsătorească cu Tom Kaulitz, muzicianul în vârstă de 33 de ani.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg